"Σκηνές ροκ" στα Apple Stores για το iPad3

Στις 8 το πρωί της Παρασκευής άνοιξαν τα Apple Stores σε 10 χώρες του κόσμου. Οι ουρές για το iPad 3 ήταν εκεί από το προηγούμενο βράδυ...

"Σκηνές ροκ" στα Apple Stores για το iPad3
SEX
1'

Η προσέλευση του κόσμου έμοιαζε μ' αυτήν μιας ροκ συναυλίας. Μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια η Apple, κάθε φορά που βγάζει για πρώτη φορά στα καταστήματά της ένα νέο "αντικείμενο πόθου". Αυτοί που στέκονταν στην ουρά -πολλοί από το προηγούμενο βράδυ- ήταν ένα μείγμα αγοραστών: Φανατικοί της Apple, κάποιοι "καινούργιοι" που ήθελαν να ζήσουν την εμπειρία, πολλοί ξένοι, που βρίσκονταν για δουλειές ή διακοπές σε μια από τις 10 χώρες όπου ξεκίνησεη η πώληση του iPad 3 και δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι να φτάσει στη πατρίδα τους.

Η ίδια η Apple δίνει τεράστια σημασία στις πωλήσεις του νέου της gadget. Όχι μόνο είναι το πρώτο νέο προϊόν που βγάζει στα ράφια των καταστημάτων από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και το πρώτο από τότε που η αξία της εταιρείας έφτασε να είναι μεγαλύτερη και από το σύνολο του κλάδου εμπορίου των ΗΠΑ (και, βεβαίως, από το ΑΕΠ της Ελλάδας). Όλοι κοιτάζουν την πορεία της μετοχής της, που μοιάζει να μην έχει σταματημό μέχρι να φτάσει στο φεγγάρι. Αλλά -απουσία πια του Στιβ Τζομπς- δεν είναι λίγοι εκείνοι που περιμένουν μια... απότομη προσγείωση, μιλώνας για μια νέα "φούσκα" στον πλανήτη NASDAQ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή