Μην κάνετε τις γιορτές ασεξουαλικές, υπάρχει τρόπος...

Για πολλούς η περίοδος των γιορτών είναι ιδιαίτερα αγχωτική. Πολλές υποχρεώσεις, μετακινήσεις, οικογενειακά γεύματα.
SEX
1'

Τόσα πολλά και τόσος λίγος χρόνος... οπότε τι; το σεξ πάει περίπατο; Τις περισσότερες φορές ναι. Αν σκεφτείτε σε πόσα οικογενειακά γεύματα χρειάζεται να πάτε και πόση δυσπεψία θα σας προκαλέσουν κατανοείτε πως πιο πολύ για σόδες πάτε παρά για καυτό σεξ.

Βέβαια μπορεί και να μη γίνει έτσι. Αρκεί να θέλετε να παίξετε λίγο. Το συνομωτικό κλίμα σύμφωνα με τους σεξολόγους κάνει καλό στη λίμπιντο.

Εάν επισκέπτεσθε τους γονείς σας ορίστε μια λέξη ή μια κίνηση που σημαίνει ότι τα παρατάτε όλα και πάτε για σεξ. Μπορεί τελικά και να μην κάνετε σεξ αλλά το να το σκάσετε από όλους να στριμωχτείτε κάπου για λίγο και να κάνετε ό,τι προλαβαίνετε θα έχει πλάκα και θα σας κάνει να αδημονείτε για περισσότερα.

Αν θέλετε να το σκάσετε εκτός σπιτιού πείτε ψέμματα. Πείτε ότι πρέπει να πάτε στα καταστήματα γιατί θέλετε να κάνετε ένα δώρο της τελευταίας στιγμής. Βασική προϋπόθεση είναι να έχετε καβάτζα στο πορτ μπαγκάζ μερικά πακέτα με δώρα τα οποία έχετε αγοράσει για να τα παρουσιάσετε όταν γυρίσετε.

Τέλος, όταν είστε στο όριο να λιποθυμήσετε από την ανία στο οικογενειακό τραπέζι αρχίστε να στέλνετε μηνύματα ο ένας στον άλλον μέσω κινητού. Πονηρά μηνύματα φυσικά. Αν μη τι άλλο θα γίνει παιχνίδι.