Μάικλ Τζόρνταν: Γιατί τον φοβόντουσαν οι συμπαίκτες του - Νέες αποκαλύψεις

Στο ντοκιμαντέρ των ESPN και Netflix, το «The Last Dance» φαίνεται πως θα ασχοληθεί με τον... φόβο των συμπαικτών του Μάικλ Τζόρνταν για τον ίδιο.
Μάικλ Τζόρνταν: Γιατί τον φοβόντουσαν οι συμπαίκτες του - Νέες αποκαλύψεις
1'

Το ESPN μας έδωσε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει στα επόμενα επεισόδια του «The Las Dance». Και αυτό θα είναι ο … φόβος των παικτών των Σικάγο Μπουλς προς τον Μάικλ Τζόρνταν.

Με την αθλητική επικαιρότητα να έχει… παγώσει, λόγω του κορονοϊού, τα βλέμματα των μπασκετόφιλων -και όχι μόνο- παραμένουν στραμμένα στο «The Last Dance».

Η εκπληκτική δουλειά για την τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και στα νέα του επεισόδια εμφανίζεται ο φόβος που υπήρχε ανάμεσα στους παίκτες των «ταύρων» απέναντι στον «MJ».

«Ήμασταν συμπαίκτες του και τον φοβόμασταν», εμφανίζεται να λέει ο Τζαντ Μπούσλερ, ενώ ο Γουίλ Περντιού τονίζει πως αρκετές φορές ήταν... μα@@κας σε συμπεριφορά και πως ξεπερνούσε τα όρια.

Φυσικά, όλοι τους, τόνιζαν το πόσο... παιχτάρα ήταν ο Μάικλ Τζόρνταν και πως χωρίς αυτόν, η ιστορία θα γραφόταν διαφορετικά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Δημήτρης Κρεμαστινός

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή