Euroleague: Η Μπαρτσελόνα πήρε το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης (vids+pics)

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που νίκησε στο μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Euroleague με αντίπαλο τη Ρεάλ στη Βαρκελώνη.

Euroleague: Η Μπαρτσελόνα πήρε το Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης (vids+pics)
Μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα του Καλάθη κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Euroleague.net
2'

Με το σπουδαίο «Clasico» ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «μπλαουγκράνα» ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη πολύ πιο εύκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 79-72. Είναι ενδεικτικό πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε με +21 (48-27), ενώ η «Βασίλισσα» αντέδρασε στο τελευταίο δεκάλεπτο, ήταν, όμως πολύ αργά για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κάιλ Κούριτς με 15 πόντους (2/3 τρίποντα), ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μπράντον Ντέιβις με 14 πόντους. Σε ρηχά νερά ο Νικ Καλάθης που είχε 3 πόντους, 7 ασίστ και 6 λάθη σε 24’07’’ συμμετοχής.

Τα highlights του αγώνα

Νωρίτερα, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου πήρε σπουδαία νίκη μέσα στη Ρωσία επί της Χίμκι. Η παρέα του Αλεξέι Σβεντ κέρδιζε σε όλο τον αγώνα, όμως, οι Ισραηλινοί με τρομερό τον Τάιλερ Ντόρσεϊ – είχε 26 πόντους με 8/13 τρίποντα – έστειλαν το ματς στην παράταση και εκεί επικράτησαν 89-87 των Ρώσων.

Τα highlights του αγώνα

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στον αγώνα με το ελληνικό ενδιαφέρον στη βραδιά της Euroleague, ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο Μόναχο. Η Μπάγερν ήταν νικήτρια (74-68), υποχρεώνοντας τους «ερυθρόλευκους» του Γιώργου Μπαρτζώκα στη δεύτερη ήττα τους σε πέντε παιχνίδια στη φετινή Euroleague.

Τα highlights του αγώνα

Μετά από πέντε αγωνιστικές, ισοβαθμούν με ρεκόρ 4-1 Μπάγερν, Ζαλγκίρις και Μπαρτσελόνα ενώ ακολουθούν Βαλένθια και Μιλάνο με 3-1. Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί πως στη φετινή Euroleague εκκρεμούν ακόμα αρκετά παιχνίδια, λόγω των αναβολών που έχουν προκληθεί μετά από κρούσματα κορονοϊούσε ομάδες.

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Euroleague

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: Η INTERPOL ψάχνει τον «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
13:29ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά

13:29ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στα Χανιά