Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» έχει γενέθλια – Κλείνει τα 26 του! (video+photos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» κλείνει τα 26 του και δείχνει να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής και της καριέρας του.
3'

Ήταν 6 Δεκεμβρίου 1994 όταν ο μικρός Γιάννης είδε για πρώτη φορά το φως! Είναι ο δεύτερος γιος του Τσαρλς και της Βερόνικα Αντετοκούνμπο και σήμερα «κλείνει» τα 26 του χρόνια.

Είναι ήδη ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και τα δύο τελευταία χρόνια είναι ο back to back MVP! Είναι ο «Greek Freak» που κάνει περήφανη όλη την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, τόσο για τα εντός έδρας επιτεύγματα του, όσο και γι' αυτά εκτός.


Ο Γιάννης δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και τις δυσκολίες που πέρασε! «Μερικές φορές το ψυγείο μας ήταν άδειο. Δε μπορούσαμε να πουλήσουμε πράγματα στο δρόμο και έτσι δεν είχαμε χρήματα για να αγοράσουμε φαγητό» είχε πει σε συνέντευξη του.

Δεν ξέχασε ποτέ τη γειτονιά του, τα Σεπόλια και όσους τον βοήθησαν κι η πιο τρανή απόδειξη ήταν η αξιέπαινη κίνηση που έκανε πριν λίγες ημέρες, μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια. Κι όλα αυτά μακριά από τις κάμερες.

Ο Αντετοκούνμπο χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη κίνηση ως «τροφή για την ψυχή», σχολιάζοντας πως όσα κι αν έχει καταφέρει και όσα κι αν έχει ζήσει στις ΗΠΑ και το ΝΒΑ, παραμένει ο ίδιος όπως την εποχή που έπαιζε στον Φιλαθλητικό.


Επίσης, στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε στην CosmoteTV τόνισε ότι θέλει να παίζει στην Εθνική μέχρι τα... 40 του, καθώς θέλει να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» σε μια μεγάλη επιτυχία!

Ο πατέρας Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του! Όσο δύσκολο κι αν είναι το 2020 για όλους μας, για τον «Greek Freak» θα είναι πάντα μια ξεχωριστή χρονιά, καθώς από τον περασμένο Φεβρουάριο είναι πατέρας! Στις 10/2 ήρθε στη ζωή ο Λίαμ Τσαρλς Αντετοκούνμπο.

«Νιώθω υπέροχα. Συνήθως έρχομαι Ιούλιο, τώρα ήρθα πιο μετά. Έφερα τον Λίαμ στην Ελλάδα, είναι ωραία. Και λίγο περίεργο. Ήρθα σαν μπαμπάς. Η Ελλάδα είναι διαφορετική όταν είσαι μπαμπάς! Είναι μικρός ακόμα. Τον πήγα βόλτες, στην Ακρόπολη, στις παραλίες», είπε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην πρόσφατη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Το μόνο που φαίνεται να λείπει από τον Γιάννη είναι ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, ωστόσο είναι δεδομένο ότι δεν θα σταματήσει να δουλεύει για να βελτιωθεί και να τα καταφέρει. Έτσι άλλωστε έμαθε να κάνει σε όλη του τη ζωή.

Χρόνια πολλά Γιάννη! Να είσαι υγιής και να συνεχίσεις να μας κάνει περήφανους...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον