Κορονοϊός: Άρχισαν τα προβλήματα στο ΝΒΑ - «Λουκέτο» στις εγκαταστάσεις των Μπλέιζερς

Κορονοϊός: Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς θα ξεκινούσαν την Κυριακή (6/12) προετοιμασία για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, ωστόσο ο Covid-19 είχε... διαφορετικά σχέδια.
1'

Είναι πλέον η νέα πραγματικότητα, την οποία άπαντες είμαστε αναγκασμένοι να αποδεχθούμε και μάθουμε να ζούμε μαζί της. Το ίδιο ισχύει και στον αθλητισμό εκεί όπου τα πρωτόκολλα πρέπει και είναι ιδιαίτερα αυστηρά.

Οι Μπλέιζερς σχεδίαζαν να ξεκινήσουν προπονήσεις, ωστόσο αυτό θα πάρει... παράταση, καθώς ανιχνεύστηκαν κρούσματα στην ομάδα κι έτσι υποχρεωτικά μπήκε λουκέτο στις εγκαταστάσεις τους.

«Τις τελευταίες τέσσερις μέρες, είχαμε τρία θετικά αποτελέσματα σε τεστ COVID-19», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ομάδας, Νιλ Όλσι και πρόσθεσε: «Με μεγάλη προσοχή, έχοντας ολοκληρώσει την ιχνηλάτηση, κλείνουμε σήμερα το προπονητικό κέντρο μας για απολύμανση, ενώ θα διεξάγουμε επαναληπτικά τεστ».

Το Πόρτλαντ έχει προγραμματίσει να δώσει φιλικό με τους Κινγκς στις 11 Δεκεμβρίου, ενώ να θυμίσουμε ότι η σεζόν στο ΝΒΑ θα ξεκινήσει στις 22 του μήνα.

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα δώσουν το πρώτο τους ματς την επόμενη μέρα κόντρα στους Σέλτικς στη Βοστόνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 904 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 101 νέοι θάνατοι και 600 διασωληνωμένοι