Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Μια από τις μεγαλύτερες αποφάσεις μου» (videos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» μίλησε για τη μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει τις επόμενες ημέρες και όλοι στο ΝΒΑ περιμένουν με αγωνία.
2'

Ο λόγος φυσικά για το αν θα υπογράψει τελικά πρόωρη επέκταση με τους Μιλγουόκι Μπακς ή θα μπει για τα καλά σε διαδικασία να σκεφτεί το ενδεχόμενο να αναζητήσει σε άλλη ομάδα ένα πρωτάθλημα.

Σε περίπτωση που ο Γιάννης πει το «ναι» τότε θα πάρει 244 εκ. δολάρια για πέντε χρόνια. Μιλάμε για τη supermax επέκταση κι είναι τα περισσότερα χρήματα που μπορεί να πάρει από το νέο του συμβόλαιο.

Ο Αντετοκούνμπο ρωτήθηκε στο πλαίσιο της media day των Μπακς για το συγκεκριμένο θέμα, με τον ίδιο να δίνει μια... διπλωματική απάντηση. Αναλυτικά όσα είπε...

«Αφήνω στον ατζέντηδές μου να δουλέψουν πάνω στο συμβόλαιο. Εγώ επικεντρώνομαι στο μπάσκετ αυτή τη στιγμή και στον εαυτό μου, στο πώς θα γίνω καλύτερος, στο πώς θα βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι οι συμπαίκτες μου και πώς θα είμαστε έτοιμοι για την preseason.

Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είμαι ο τύπος του παίκτη, που μιλάει με τον ατζέντη του 5 φορές την εβδομάδα. Προφανώς και με μοιάζει, είναι μία μεγάλη απόφαση. Μία από τις μεγαλύτερες που θα πάρω. Ξέρω ότι είναι μεγάλη υπόθεση για το Μιλγουόκι, τον κόσμο του ΝΒΑ και τα μίντια, αλλά είμαι κλειστός τύπος. Οπότε, όσο με ρωτάτε για το συμβόλαιο, θα παίρνετε τις ίδιες απαντήσεις».

Όσο για την ερχόμενη σεζόν, τόνισε ότι: «Δεν πιστεύω ότι είναι ή πρωτάθλημα ή αποτυχία. Κανείς δεν θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα όπως εγώ. Πρέπει όμως να γίνεσαι καλύτερος μέρα με τη μέρα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις