Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στα «γαλανόλευκα» της Ελλάδας η γέφυρα του Μιλγουόκι (pics)

Το Μιλγουόκι είναι… ελληνικό χάρη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και η ανανέωση του συμβολαίου του με τους Μπακς, έδωσε χαρά σε όλη την πόλη
AP Images
2'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε το «μαγικό» ταξίδι στο NBA πριν 7 χρόνια, με τους Μπακς να βλέπουν σε εκείνον τον μελλοντικό τους ηγέτη.

Ο «Greek Freak» δικαίωσε όσους τον πίστεψαν και την Τρίτη (15/12), έβαλε τέλος σε όλα τα σενάρια, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μιλγουόκι για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Την ανακοίνωση για την ιστορική συμφωνία, έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Twitter.

«Εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ είναι η πόλη μου. Είμαι ευλογημένος που θα αποτελώ μέρος των Μιλγουόκι Μπακς για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ας κάνουμε αυτά τα χρόνια να αξίζουν. Το σόου πρέπει να συνεχιστεί. Πάμε να το πάρουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής Έλληνας σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Προς τιμήν του Έλληνα σούπερ σταρ, η πόλη του Μιλγουόκι φωταγώγησε στα γαλανόλευκα τη γνωστή γέφυρα Hoan, για να θυμίζει την πατρίδα του «Greek Freak». Μάλιστα, τη φωτογραφία ανέβασε στο επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ο ιδιοκτήτης των Μπακς, Άλεξ Λάσρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του νέου συμβολαίου που, όπως ανακοίνωσε, υπέγραψε με τους Μπακς ο «Giannis» θα έχει κλείσει 12 χρόνια στο Μιλγουόκι. Ο Έλληνας σταρ έχει αναδειχθεί ήδη δυο φορές MVP της Regular Season του NBA το 2019 και το 2020, με τη φανέλα των «ελαφιών».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί