Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό έμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς! (video)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο GM των Μιλγουόκι Μπακς, Τζον Χορστ αποκάλυψε τον λόγο που ο «Greek Freak» αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γι' αυτό έμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς! (video)
2'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να πάρει την μεγαλύτερη απόφαση της καριέρας του και τελικά άκουσε την καρδιά του παραμένοντας στο αγαπημένο του Μιλγουόκι.

Συγκεκριμένα, υπέγραψε supermax επέκταση με τους Μπακς με τις συνολικές απολαβές του να φτάνουν τα 228.000.000 δολάρια. Ο General Manager των «ελαφιών», Τζον Χορστ μίλησε για το θέμα και αναφέρθηκε στον λόγο που έκαναν τον Γιάννη να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση για εκείνον. Ήταν κάτι που άλλαζε συνεχώς, σκεφτόταν τα πάντα -όπως θα έπρεπε- που αφορούν την ζωή του και την καριέρα του. Και στο τέλος, πίστεψε στον οργανισμό, ότι δηλαδή θα συνεχίσουμε να κάνουμε τα πάντα που μπορούμε για να γίνουμε μεγάλοι, όχι μόνο μία φορά, αλλά κάθε χρόνο» τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει...

«Δείχνει πολλά για τον Γιάννη και την επιθυμία του να κερδίζει και να είμαι μέλος μίας κουλτούρας στην οποία μπορεί να κερδίζει και η νίκη να είναι προτεραιότητα. Να υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, που θα βοηθούν να είμαστε ανταγωνιστικοί κάθε χρόνο. Αλλά όλα αυτά να γίνονται σε ένα υγιές και οικογενειακό περιβάλλον, εκεί όπου ο κόσμος θα δουλεύει κάθε μέρα με χαρά. Και ο δικός μας στόχος είναι να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον, μία κουλτούρα, όχι μόνο για να το κάνουμε απλά, αλλά για να κερδίζουμε. Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο και ο Γιάννης το βλέπει. Και εκεί εναποθέτει την πίστη του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό - Επιστρέφουν οι Γάλλοι: Belh@rra με La Fayette ή Fremm και πρόταση... έκπληξη!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή