Euroleague: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos+photos)

Euroleague: Κακό βράδυ για τις ελληνικές ομάδες, καθώς ο Ολυμπιακός γνώρισε ήττα-πισωγύρισμα από τη Βιλερμπάν στο ΣΕΦ κι ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη «συντριβή» από τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.
Euroleague: Η βαθμολογία και όλα τα highlights της αγωνιστικής (videos+photos)
2'

Οι «πράσινοι» με εξαίρεση το δεύτερο δεκάλεπτο δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν ένα δύσκολο ματς, με αποτέλεσμα να γνωρίσουν τη «συντριβή» στην Τουρκία και να πέσουν στο 6-13.

Είναι χαρακτηριστικό ότι με το -26 (100-74), ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την τέταρτη χειρότερη ήττα του στη Euroleague. Συγκεκριμένα, ισοφάρισε το 71-98 από την Μπαρτσελόνα τη σεζόν 2017/18.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλύτερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας ήττα (63-69) από τη Βιλερμπάν. Οι «ερυθρόλευκοι» είδαν το νικηφόρο σερί τους να λαμβάνει τέλος, χάνοντας και μεγάλη ευκαιρία να κάνουν σημαντικό βήμα προς τα playoffs.

Η Μπαρτσελονα θριάμβευσε στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε 88-75 της ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη στη Μόσχα. Οι «μπλαουγκράνα» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, με τον Νικ Καλάθη να μετράει 13 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, έστω κι αν χρειάστηκε την παράταση, κατάφερε να κάμψει 81-76 (72-72κ.α.) την αντίσταση της Μπάγερν στο Μόναχο. Η άμυνα των Μαδριλένων στο έξτρα πεντάλεπτο σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμφάνιση του Ουόλτερ Ταβάρες (26π. με 11/14 δίποντα) αποτέλεσαν τα «κλειδιά» της επικράτησης.

Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά και τελικά να πάρει τη νίκη (77-65) κόντρα στη Ζαλγκίρις. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επέστρεψε έτσι στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά από τρεις σερί ήττες, η Βαλένθια επέστρεψε στις επιτυχίες και μάλιστα το έπραξε με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς επικράτησε 91-71 του Ερυθρού Αστέρα.

Η βαθμολογία

Το αποτελέσματα της Παρασκευής (15/1)

Φενερμπαχτσέ - Παναθηναϊκός 100-74

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπαρτσελόνα 75-88

Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης - Ζαλγκίρις Κάουνας 77-65

Ολυμπιακός - Βιλερμπάν 63-69

Μπάγερν Μονάχου - Ρεάλ Μαδρίτης 76-81 (72-72κ.α.)

Βαλένθια - Ερυθρός Αστέρας 91-71

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (14/1)

Αναντολού Εφές - Χίμκι 99-60

Άλμπα Βερολίνου - Αρμάνι Μιλάνο 70-84

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπασκόνια 91-82

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα καταστήματα: Με click in shop, SMS και περιορισμούς - Όλες οι λεπτομέρειες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή