Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν είναι να χάσεις... Χάσε με τον σωστό τρόπο»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπάρχει σωστός τρόπος για να χάσεις; Ο «Greek Freak» έδωσε την απάντηση του.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αν είναι να χάσεις... Χάσε με τον σωστό τρόπο»
2'

Οι Μπακς γνώρισαν την ήττα από τους Πέλικανς, ωστόσο η αντίδραση που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε ένας καλός λόγος, ώστε ο Αντετοκούνμπο να είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Μιλγουόκι.

Στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, ο Γιάννης εξήγησε ότι υπάρχει... σωστός τρόπος ακόμα και σε μια ήττα.

«Αν είναι να χάσεις ένα παιχνίδι, πρέπει να το χάσεις με τον σωστό τρόπο. Πρέπει να παίξεις μπάσκετ με τον σωστό τρόπο. Μου άρεσε ο τρόπος που βγήκαμε στο δεύτερο μισό. Βγήκαμε νευριασμένοι, πεινασμένοι, αλλά πρέπει να το κάνουμε περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι. Δεν γίνεται να είμαστε πίσω με 20. Πρέπει για περισσότερο χρόνο να είμαστε η ομάδα του δεύτερου μισού», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει...

«Είχαμε μια καλή κουβέντα με τον κόουτς Μπαντ σε ένα από τα time out, με έβγαλε νωρίς, τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό, μου εξήγησε και όταν επέστρεψα αυτό προσπάθησα να κάνω. Ήθελε περισσότερα από εμένα και είχε 100% δίκιο.

Αν κάθε φορά που μια ομάδα μας κερδίζει κάνει ρεκόρ στα τρίποντα, έβαλαν 21, πρέπει να ζήσεις με αυτό. Πρέπει να παίξουν το καλύτερο τους μπάσκετ, να σπάσουν το ρεκόρ τους, για να σε κερδίσουν . Και το έκαναν. Πρέπει να ζήσεις με αυτό».

Καταλήγοντας, είπε: «Μερικές φορές προσπαθείς να κάνεις το σωστό και χάνεις τον εαυτό σου. Αυτή ήταν η στιγμή που με έβγαλε ο κόουτς. Πρέπει να είμαι ο εαυτός μου, σέβομαι τον προπονητή, αν είμαι κακός, το λέω και το έχω πει και στον προπονητή αν δεν είμαι καλός βγάλε με. Είναι υγιές. Είναι καλό. Στο τέλος της ημέρας είμαστε καλή ομάδα και το δείξαμε στο δεύτερο μισό. Δεν τα παρατήσαμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 795 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 15 νεκροί σε 24 ώρες, στους 257 οι διασωληνωμένοι

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή