Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το ιατρικό δελτίο του ντέρμπι – Αυτοί θα απουσιάσουν (photos)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Αμφότερες οι ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών εν όψει της αποψινής αναμέτρησης στο ΣΕΦ.
1'

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 24η αγωνιστικής της Euroleague.

Στους «ερυθρόλευκους» ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Παπανικολάου. Ο πρώτος έδωσε μάχη με τον χρόνο και μολονότι από την Πέμπτη υπήρχαν κάποιες ελπίδες να προλάβει, τελικά, όπως έγινε σήμερα (5/2) γνωστό, δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, καθώς υπάρχουν φόβοι για κάποια υποτροπή.

Ο Βεζένκοφ θα απουσιάσει για δεύτερο συνεχόμενο ματς, καθώς δεν είχε παίξει και στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Την θέση του στη δωδεκάδα πήρε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Όσον αφορά στον Παπανικολάου θα απουσιάσει για ένατο συνεχόμενο ματς, καθώς έχει να αγωνιστεί από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στις 23 Δεκεμβρίου. Στην τέταρτη περίοδο εκείνης της αναμέτρησης είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πηγαίνει στο ΣΕΦ, δίχως να έχει τον τέταρτο σκόρερ της φετινής διοργάνωσης, τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στη γάμπα στην προπόνηση της Τετάρτης (3/2). Ο Σέρβος γκαρντ είναι ο κορυφαίος σκόρερ του «τριφυλλιού», μετρώντας 16.7 πόντους, 3.8 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: «Όχι» σε αυστηρό lockdown - Ποιες οι εισηγήσεις της επιτροπής - Το σχέδιο για την Αττική