Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα σόου από ΜακΚίσικ, Λεκαβίτσιους και... νυν της ΤΣΣΚΑ! (videos)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απολαύστε ορισμένες από τις καλύτερες εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά ντέρμπι του ΣΕΦ.
1'

Στον τελευταίο αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην προ-κορονοϊού εποχή, ο Σακίλ ΜακΚίσικ στο δεύτερο παιχνίδι του στη Euroleague έκλεψε την παράσταση και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 22 πόντους με 8/11 δίποντα και 2/7 τρίποντα, κάνοντας κι αρκετά εντυπωσιακά καρφώματα. Έπαιξε περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη των «ερυθρόλευκων», ο οποίος νίκησε 81-78 στην αναμέτρηση της 3ης Μαρτίου του 2020.

Την προηγούμενη σεζόν, δύο νυν παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιάνις Στρέλνιεκς ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, οδηγώντας τον στην εύκολη νίκη (79-65). Ο Σέρβος σέντερ είχε 18 πόντους και 18 ριμπάουντ, ενώ ο Λετονός πρόσθεσε 18 πόντους.

Το 2017, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα (70-62) από το ΣΕΦ, βρίσκοντας έναν... απροσδόκητο ήρωα, τον Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος πέτυχε κρίσιμους πόντους με εντυπωσιακά καλάθια, την ώρα που οι γηπεδούχοι έκαναν την προσπάθεια τους για να επιστρέψουν. Ο «Λέκα» είχε 14 πόντους με 5/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 1/1 βολή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Βουλιάζει» η Αττική με 558 νέες μολύνσεις, στις 158 η Θεσσαλονίκη