Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο Τάουνς - «Υπήρχαν τρομακτικές νύκτες, ήμουν περίπτωση υψηλού κινδύνου»

Κορονοϊός: Ο Καρλ Άντονι Τάουνς επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από έναν μήνα και συγκλόνισε περιγράφοντας τα όσα πέρασε από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός.
1'

Ο Τάουνς, ο οποίος έχασε από κορονοϊό τη μητέρα του και συνολικά επτά μέλη της οικογένειας του, βρέθηκε θετικός στα μέσα Ιανουαρίου, ενώ είχε συνολικά να αγωνιστεί από τις 13/1.

«Ήμουν περίπτωση υψηλού κινδύνου», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει: «Ο κορονοϊός δεν μου φέρθηκε καλά. Υπήρχαν πολλές τρομακτικές νύχτες. Ένα πράγμα που είπα στην αδελφή μου όταν κόλλησα ήταν: Το έχω και δεν είναι η καλή εκδοχή του. Έχω αρκετό … κορονοϊό μέσα μου. Αλλά θα το παλέψω και θα το νικήσω».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Όλες αυτές τις νύχτες που δεν αισθανόμουν καλά και έπρεπε να παρθούν αποφάσεις για την υγεία μου, είχα στο μυαλό μου διαρκώς την οικογένεια μου. Με ώθησαν να συνεχίσω. Όταν ο κορωνοϊός “πειράζει” τόσο πολύ το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μου, σκεφτόμουν τη μητέρα μου αλλά και τους εν ζωή ανθρώπους μου».

Και κατέληξε, υπογραμμίζοντας ότι: «Ακούς ιστορίες για τους ανθρώπους που κόλλησαν τον κορονοϊό. Και λένε πως περνάνε 4-5 μέρες που δεν αισθάνονται καλά και ξαφνικά σε μία στιγμή νιώθουν τέλεια. Αυτό δεν συνέβη με μένα»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Θωμαΐδης: Στους 90.000 οι φορείς του ιού στην Αττική, περιμένουμε αύξηση κρουσμάτων