ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Η άφιξη του «καταπράσινου» Χεζόνια σε εικόνες (photos)

Παναθηναϊκός: Η άφιξη του «καταπράσινου» Χεζόνια σε εικόνες (photos)

Παναθηναϊκός: Δείτε εικόνες από την άφιξη του «καταπράσινου» Μάριο Χεζόνια και την αποθέωση που γνώρισε από τους φίλους του «τριφυλλιού»

Τον Κροάτη φόργουορντ υποδέχθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Με αυτό τον τρόπο τον έβαλαν στο κλίμα με το... καλημέρα, αν και ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά που έρχεται. Άλλωστε, είχε εκφράσει πολλές φορές την αγάπη του για το «τριφύλλι» στο παρελθόν και μόνο τυχαίος δεν είναι ότι ήρθε «καταπράσινος». Ήταν μια πολύ όμορφη παρένθεση στις δύσκολες εποχές που ζούμε.

Δείτε σε εικόνες όλα όσα έγιναν στην άφιξη του...

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Χεζόνια, ανέφερε: «Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω. Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγύριζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι. Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι πιλότοι: «Ουρλιαχτά» μέσα στο κοκ πιτ - Να ποιοι ρίχνουν θερμοβολίδες για να ξεφύγουν