Euroleague: Γλίτωσε ιστορική «αυτοκτονία» ο Ολυμπιακός – Βαθμολογία και όλα τα στιγμιότυπα

Euroleague: Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος για 30 λεπτά στη Βαλένθια, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πήγε να κάνει την «αυτοκτονία» του αιώνα!
2'

Οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν μια σπουδαίο αποτέλεσμα (88-79) στην έδρα των «νυχτερίδων», οι οποίοι «καίγονταν» για τη νίκη. Βέβαια, για να τα καταφέρουν χρειάστηκε να... επιβιώσουν από την αντεπίθεση των γηπεδούχων και κυρίως τον κακό εαυτό τους.

Ο Ολυμπιακός για 30 λεπτά ήταν εντυπωσιακός και στο φινάλε της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 74-41!. Όλα, λοιπόν, έδειχναν ότι το τέταρτο δεκάλεπτο θα ήταν τυπική διαδικασία, ακόμα και για μια ομάδα με τόσα σκαμπανεβάσματα όπως οι «ερυθρόλευκοι». Κι όμως οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πήγαν να... γράψουν (αρνητική) ιστορία.

Η Βαλένθια έκανε την αντεπίθεση της και βρέθηκε ακόμα και στο -7! Μάλιστα, αν είχε λίγο χρόνο ακόμα ενδεχομένως να είχε κάνει και την ολική ανατροπή. Αυτό δεν έγινε κι έτσι η ομάδα του Πειραιά πήρε μια καλή νίκη ψυχολογίας.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Χίμκι πανηγύρισε την τέταρτη φετινή νίκη της, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Βιλερμπάν στην παράταση με 87-85 (75-75κ.α.)

Βαλένθια-Ολυμπιακός 79-88

Χίμκι-Βιλερμπάν 87-85 (75-75κ.α.)

Οι αγώνες της Τρίτης (30/3)

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 82-97

Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 74-86

Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές 83-108

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι Μιλάνο 72-93

Ζαλγκίρις – Άλμπα Βερολίνου 96-86

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα 99-94 (80-80)

Μπάγερν Μονάχου - Φενερμπαχτσέ 68-77

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοίγει ξανά η αγορά - Πότε και πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Όλα τα μέτρα