Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώτο triple double στα playoffs! - «Σκούπισαν» τους Χιτ οι Μπακς (videos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» πέτυχε το πρώτο triple double της καριέρας του στα playoffs κι οι Μιλγουόκι Μπακς «σκούπισαν» 4-0 τους Μαϊάμι Χιτ, περνώντας στα ημιτελικά της Ανατολής.

Γιάννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
1'

Το Μιλγουόκι νίκησε 120-103 στο Game 4 στο Μαϊάμι και πέρα από την πρόκριση πήρε με εμφατικό τρόπο κι εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό στη «φούσκα» του Ορλάντο.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής των «ελαφιών» ήταν φυσικά ο Γιάννης, ο οποίος έγραψε το πρώτο triple double της καριέρας του στην post season, μετρώντας 20 πόντους (8/14διπ., 4/6βολ.), 12 ριμπάουντ και 15 ασίστ.

Τρομερή εμφάνιση κι από τον Μπριν Φορμπς (22π. με 7/14 τρίποντα), ο οποίος έδειξε ότι μπορεί να καλύψει το κενό του Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, ο οποίος τραυματίστηκε και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσης, άξιος αναφοράς είναι κι ο Μπρουκ Λόπες, ο οποίος αποφεύγει πλέον τα τρίποντα και κάνει τρομερή δουλειά μέσα από τη ρακέτα. Απόψε σημείωσε 25 πόντους με 11/15 δίποντα!

Γενικότερα, οι Μπακς δείχνουν πιο ώριμοι από ποτέ κι έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται ότι θα φτάσουν ως την κορυφή. Επόμενος αντίπαλος τους θα είναι ο νικητής του ζευγαριού Νετς – Σέλτικς. Όσο για τους Χιτ, μετά την περσινή συμμετοχή τους στα NBA Finals, φέτος πήγαν πρόωρα διακοπές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλια κορονοϊού: Η προστασία απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσο «θωρακίζουν» μόνο με την πρώτη δόση

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή