Σκότι Πίπεν: «Εγωκεντρικός» ο Μάικλ Τζόρνταν - «Ρατσιστής» ο Φιλ Τζάκσον

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν για τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Φιλ Τζάκσον προχώρησε ο Σκότι Πίπεν μιλώντας για την «χρυσή» εποχή των Σικάγο Μπουλς
AP PHOTO
2'

Βαρείς χαρακτηρισμούς τόσο κατά του Μάικλ Τζόρνταν όσο και κατά του Φιλ Τζάκσον χρησιμοποίησε ο Σκότι Πίπεν σε συνέντευξή του.

Για τον Air ο πρώην συμπαίχτης του στους Σικάγο Μπουλς είπε ότι ήταν «εγωκεντρικός» ενώ για τον προπονητή της «χρυσής» εποχής των «ταύρων» στο ΝΒΑ υποστήριξε ότι ορισμένες από τις κινήσεις του είχαν ρατσιστικά κίνητρα.

Η αναφορά στον Τζάκσον από τον Σκότι Πίπεν αφορούσε την περίφημη φάση του τρίτου τελικού της Ανατολής το 1994 όταν ο προπονητής των Μπουλς έδωσε το τελευταίο σουτ στον Τόνι Κούκοτς.

Σύμφωνα με τον Πίπεν η απόφαση αύτη του Φιλ Τζάκσον «ήταν μια ρατσιστική κίνηση».

Στην παρατήρηση, δε, του δημοσιογράφου της εκπομπής “The Dan Patrick Show” ότι με τον ισχυρισμό αυτό είναι σαν να αποκαλεί τον Τζάκσον «ρατσιστή», ο Σκότι Πίπεν απάντησε ότι «δεν έχω πρόβλημα με αυτό».

«Βόμβες» επιφύλαξε ο Σκότι Πίπεν και για τον Μάικλ Τζόρνταν, τον άνθρωπο με τον οποίο κέρδισε 6 πρωταθλήματα ΝΒΑ, λέγοντας ότι ήταν «εγωιστική» η απόφασή του να αποχωρήσει από το μπάσκετ το 1993 προκειμένου να παίξει μπέιζμπολ.

«Αυτό ήταν κάτι που χαρακτήριζε τον Μάικλ Τζόρνταν. Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι μπορούσε να κάνει τα πάντα όπως τα ήθελε».

Μετά τη συνέντευξή του ο Σκότι Πίπεν έγραψε στο Twitter ότι «απλά απαντάω στις ερωτήσεις που μου θέτετε».

«Σας ενδιαφέρουν οι τίτλοι, τους έχετε. Ψάξτε βαθύτερα να βρείτε γιατί είπα ό,τι είπα αντί να θέλετε μόνο κλικ» κατέληξε ο Σκότι Πίπεν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κίνητρα σε εμβολιασμένους: Γιατί η κυβέρνηση ξεκίνησε από τους νέους - Οι επόμενες διευκολύνσεις