Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πρώτο μήνυμα του «Greek Freak» μετά τον τραυματισμό του! (photo)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του, ζητώντας από τον κόσμο των Μιλγουόκι Μπακς να στηρίξει την ομάδα.

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
1'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπως αναμενόταν δεν θα αγωνιστεί στο Game 5, των «Ελαφιών» με τους Ατλάντα Χοκς για τους Τελικούς της Ανατολής. Το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, καθώς το σκορ είναι 2-2.

Ο ηγέτης των Μπακς, ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα και υπάρχουν ελπίδες να παίξει στα NBA Finals αν το Μιλγουόκι προκριθεί, προσπαθεί να στηρίξει με κάθε τρόπο τους συμπαίκτες του και γι' αυτό έστειλε μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

«Αυτό είναι το σπίτι μας. Να κάνετε φασαρία απόψε» έγραψε ο Γιάννης, εν όψει του Game 5 που θα διεξαχθεί στο «Fiserv Forum» τα ξημερώματα της Παρασκευής (03:30). Η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport4HD.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (30/6), άπαντες «πάγωσαν» με τον σοκαριστικό τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος προστέθηκε στη λίστα με τους «σταρ» που «λαβώθηκαν» κατά τη διάρκεια των playoffs.

cbs-sports-nba.jpg
Η λίστα του CBS Sports με όσους αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν πρόβλημα στα playoffsTwitter: @CBSSportsHQ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις: Τι αλλάζει στις 5 Ιουλίου – Με πιστοποιητικό εμβολιασμού, PCR ή Rapid test στα νησιά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
16:57ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί

16:57ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Κορωπί