Γιάννης Αντετοκούνμπο: Συγκλονίζει ο «Greek Freak» - «Πίστεψα ότι διέλυσα το γόνατο μου» (videos)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τον τρομακτικό τραυματισμό του και παραδέχθηκε ότι κι ο ίδιος φοβήθηκε ότι έπαθε μεγάλη ζημιά.
AP Images
2'

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χτύπησε στο αριστερό γόνατο στο Game 4 των τελικών της Ανατολής με τους Χοκς, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα κι απουσίασε μόλις από δύο ματς.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του πρώτου τελικού με τους Σανς, ο ηγέτης των Μπακς παραδέχθηκε ότι η αγωνία του ήταν μεγάλη μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Μάλιστα, ακόμα κι ο ίδιος πίστεψε αρχικά ότι είχε διαλύσει το γόνατο του και πως θα έμενε εκτός για έναν χρόνο.

Όπως ανέφερε: «Δεν είδα ξανά τον τραυματισμό μου. Δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Εκείνη τη στιγμή, πάντως πίστεψα πως θα μείνω εκτός δράσης για ένα χρόνο! Πίστεψα πως είχα διαλύσει το γόνατό μου! Ώσπου να βγουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας είχα αυτήν την αίσθηση» και συμπλήρωσε, λέγοντας για την επιστροφή του ότι: «Επομένως, είμαι απλώς χαρούμενος που επέστρεψα έπειτα από δυο παιχνίδια. Ένιωσα υπέροχα που έπαιξα απόψε. Δεν πόνεσα καθόλου. Το γόνατό μου ήταν σταθερό. Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα είμαι αύριο, όμως θεωρώ πως θα νιώσω καλύτερα στο Game 2».

Ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπουντενχόλτζερ, είπε μεταξύ άλλων για την επιστροφή του Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης είχε μία καλή προπόνηση πριν από τον αγώνα. Πρέπει να τον ακούμε, αισθανόταν καλά, το ίδιο και οι γυμναστές της ομάδας. Τις τελευταίες ημέρες έσβηνε κουτάκια, βελτιώθηκε η κατάστασή του και άναψε το πράσινο φως για να αγωνιστεί. Ήθελε να παίξει και όλοι αισθανόμασταν το ίδιο. Πρέπει να τον παραδεχθούμε, η δουλειά που έκανε για να παίξει στο Game 1, ήταν εντυπωσιακή».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο στο λιμάνι του Πειραιά με κάμεραμαν του ΣΚΑΪ και επιβάτη – Έπεσαν «ψιλές» (vid)