Μιλγουόκι Μπακς: Τα πρώτα καλάθια του Γιώργου Καλαϊτζάκη – Τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του

Ντεμπούτο με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μετά την επιλογή του στο ντραφτ από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Ντεμπούτο για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς
Twitter
1'

Πολύ θετικό ήταν το ντεμπούτο του Γιώργου Καλαϊτζάκη με τη φανέλα των Μιλγουόκι Μπακς στον αγώνα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς για το Summer League του ΝΒΑ που διεξάγεται στο Λας Βέγκας.

Ο 22χρονος Έλληνας γκαρντ ο οποίος επιλέχθηκε στο φετινό ντραφτ από την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο πέτυχε 12 πόντους με 3/5 δίποντα, 6/7 βολές, 0/1 τρίποντα ενώ συμπλήρωσε την στατιστική του με 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Ωστόσο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης δεν χάρηκε την εμφάνισή του αφενός γιατί οι Μιλγουόκι Μπακς γνώρισαν την ήττα με 91-97 και αφετέρου γιατί τραυματίστηκε 88 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο τραυματισμός του Γιώργου Καλαϊτζάκη δεν φαίνεται σοβαρός.

Την Τετάρτη (11.08) οι Μπακς ανακοίνωσαν την υπογραφή συμβολαίου με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη και πλέον ο 22χρονος θα είναι συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο και του αδερφού του, Θανάση, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στο «τριφύλλι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Εύβοια: Η μικρή Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει – Η φωτογραφία που έγινε viral