Κορονοϊός: Ξέσπασε για τα μέτρα ο Μπόγκουτ - «Κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν» (video)

Η Αυστραλία βρίσκεται και πάλι σε αυστηρό lockdown κι ο Άντριου Μπόγκουτ ξέσπασε κατά των αθλητών που δεν μιλούν για όσα συμβαίνουν στην πατρίδα του.
AP Images
2'

Στη χώρα η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς υπάρχει μεγάλη αστυνομική παρουσία στους δρόμους και τα πρόστιμα… πέφτουν βροχή!

Οι πολίτες καλούνται να πληρώσουν ακόμα και 10.000 δολάρια και διαδηλώνουν μαζικά στους δρόμους, με τις συλλήχεις να ξεπερνούν κάποιες φορές τις 200 ημερησίως.

Το άλλοτε Νο1 του draft και πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Ουόριορς ξέσπασε μέσω μηνύματος του στο Instagram, μιλώντας με ιδιαίτερα «σκληρή» γλώσσα για τους αθλητές που δεν μιλούν για όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά...

«Οι αθλητές, που έχουν συμβόλαιο με μεγάλες λίγκες της χώρας, έχουν γραμμή να μην κάνουν δηλώσεις ενάντια στην κυβέρνηση και τα μέτρα που έχει πάρει. Γι’ αυτό αυτοί οι άνθρωποι δεν παίρνουν θέση για τον λαό. Αλλά εσείς οι αθλητές και οι infuencers έχετε τους χορηγούς και τις αγορές από πίσω για να προωθούν τα προϊόντα στους κοινούς θνητούς, που αγοράζουν τις μαλ..ίες που βγάζετε. Πού είναι η φωνή σας; Γιατί δεν μιλάτε;

Ο κόσμος, που αγοράζει ό,τι σκ..ά βγάζετε είναι αυτός που έχει επηρεαστεί περισσότερο από κανέναν από όλο αυτό. Η σιωπή είναι εκκωφαντική. Και θα σας πω γιατί.

Πριν 3-4 μήνες, μου έδωσαν λεφτά από μία δημόσια υπηρεσία. Αρκεί να έλεγα στον απλό κόσμο να μείνει σπίτι του. Και όμως, αρνήθηκα να κάνω αυτή την μαλ..ία. Δεν χρειάζομαι λεφτά από κανέναν. Θα είμαι εντάξει. Είμαι λοιπόν ο εχθρός #1, γιατί δεν με ταϊζει κανείς. Δεν μπορείτε να με κάνετε να το βουλώσω.

Σκεφτείτε. Γιατί όλοι αυτοί οι αθλητές και οι infuencers, τους οποίους στηρίζετε με τους χαμηλούς μισθούς σας με εισιτήρια, φανέλες κλπ, δεν είναι πουθενά; Γιατί δεν σας υποστηρίζουν; Αυτός είναι ο λόγος. Ξέρω ότι είναι κάτι σαν παραλήρημα όλο αυτό, το καταλαβαίνω, αλλά θέλω να ξέρετε τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Τι συμβαίνει πραγματικά. Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν. Είναι τρελό. Πρέπει να το συζητάμε ανοιχτά όλο αυτό.

Φανταστείτε να σας λένε ότι δεν είστε αρκετά σημαντικοί για να πηγαίνετε στην δουλειά σας και να βγάζετε λεφτά για την οικογένειά σας. Ο πατέρας μου δεν θα μπορούσε να επιβιώσει από όλο αυτό. Ποιος θα πλήρωνε το δάνειο; Ποιος το αμάξι; Ξέρω ακριβώς τι γίνεται»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 3.076 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 22 νεκροί σε 24 ώρες, στους 337 οι διασωληνωμένοι