Euroleague: Έκανε σεφτέ ο Παναθηναϊκός, τρομερός Ερυθρός Αστέρας – Highlights και βαθμολογία (vids)

Euroleague: Δείτε όλα τα highlights από τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (7/10) για τη 2η αγωνιστική και τη βαθμολογία της διοργάνωσης. 
Euroleague Ευρωλιγκα
euroleague.net
2'

Στον πρώτο του αγώνα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή (91-87) κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και πανηγύρισε την παρθενική νίκη του την τρέχουσα σεζόν στη Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας πραγματοποίησε μια τρομερή εμφάνιση κι έφυγε με τη νίκη από ένα κατάμεστο γήπεδο στο Τελ Αβίβ! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 75-63 της Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Οι Ισραηλινοί έκαναν δεύτερο σερί sold out, αλλά είδαν την ομάδα του Βελιγραδίου να προηγείται ακόμα και με +19 και τη δικιά τους να σημειώνει μόλις 63 πόντους! Οι Κάλινιτς (19π.) και Ουόλτερς (17π.) ήταν οι πρωτοστάτες των νικητών.

Ένα ξέσπασμα στη δεύτερη περίοδο και το καλό ξεκίνημα μετά την ανάπαυλα ήταν αρκετό για την Μπαρτσελόνα ώστε να ξεφύγει με 20 πόντους διαφορά και τελικά να πάρει τη νίκη (80-72) στην αναμέτρηση με την Μπάγερν στο Μόναχο.

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη της σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η οποία έχει πλέον ρεκόρ 2-0. Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη επί της Ούνικς στο Καζάν, πήρε τη νίκη και στο Κάουνας, κάμπτοντας την αντίσταση της Ζαλγκίρις με 70-64. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 19 πόντους (6/8 δίποντα).

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΖΕΝΙΤ ΑΓ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 64-70

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 81-87

ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 63-75

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 72-80

Οι αγώνες της Παρασκευής (8/10)

Αναντολού Εφές – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:30)

Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Άλμπα Βερολίνου – Βιλερμπάν (21:00)

Μπασκόνια – Αρμάνι Μιλάνο (21:30)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρωσία: Οργανωμένο κύκλωμα βιασμών σε φυλακές - Διέρρευσαν ανατριχιαστικά βίντεο (Σκληρές Εικόνες)

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Οι περιοχές που θα πλήξει η κακοκαιρία «Αθηνά» την Παρασκευή

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν χριστουγεννιάτικο «μποναμά» - Πόσα χρήματα θα πάρουν

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή