Παναθηναϊκός - Μπαρτσελόνα 82-85: «Έπεσε» μαχόμενο το «τριφύλλι» - Δείτε τα highlights (video)

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός έδωσε τρομερή μάχη, αλλά δεν μπόρεσε να «σπάσει» την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στην Μπαρτσελόνα, η οποία νίκησε 85-82 στο ΟΑΚΑ.  
Intime
2'

Το «τριφύλλι» κοίταξε στα μάτια τους «μπλαουγκράνα», αλλά στο φινάλε δεν μπόρεσε να πάρει την πρώτη του νίκη από το 2018.

Η ομάδα της Καταλονίας συνέχισε τη θετική παράδοση που έχει «χτίσει» κόντρα στους «πράσινους», παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Αυτή ήταν η όγδοη συνεχόμενη νίκη της Μπαρτσελόνα την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θύμισε στο πρώτο ημίχρονο τον παλιό καλό Παναθηναϊκό στο πρώτο μέρος, αλλά μετά την ανάπαυλα «γκρέμισε» ο,τι καλό «έχτισε» στο πρώτο 20λεπτο.

Η Μπάρτσα το εκμεταλλεύτηκε και με επιμέρους 27-15 στο τρίτο δεκάλεπτο έβαλε τις βάσεις για να φύγει με το «διπλό». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός επέτρεψε 17 επιθετικά ριμπάουντ στους φιλοξενούμενους, την ώρα που μέχρι το 37’ είχε 4/21 τρίποντα! Στα τελευταία λεπτά, οι «πράσινοι» έδωσαν μεγάλη μάχη για μια σπουδαία ανατροπή, η οποία τελικά χάθηκε στις λεπτομέρειες, αλλά και λόγω της τραγικής διαιτησίας.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίτζικ - Ρότσα - Χόρντοβ.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-26, 49-41, 64-68, 82-85.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Πρίφτης): Πέρι 3 (1), Μέικον 4, Παπαγιάννης 11, Παπαπέτρου 16 (2), Κασελάκης, Ουάιτ 9, Νέντοβιτς 18 (3), Έβανς 8, Μαντζούκας, Σαντ Ρος 13.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιασικεβίτσιους): Ντέιβις 12, Έξουμ 4, Σανλί 5, Σμιτς 8, Οριόλα, Λαπροβίτολα 18 (4), Κούριτς 9 (1), Γιοκουμπάιτις 9 (1), Μίροτιτς 20 (1), Καϊσέδο.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες μετά τον σάλο

Κορονοϊός: Το εμβόλιο που κάνει μέχρι και 32 φορές περισσότερα αντισώματα στην 3η δόση

Συντάξεις: Αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης για 3 εκατ. ασφαλισμένους - Ποιους αφορά