Ολυμπιακός – Βιλερμπάν 89-54: «Ερυθρόλευκος» οδοστρωτήρας - Δείτε τα highlights (video)

Euroleague: Ο Ολυμπιακός έκανε μια… χαψιά (89-54) τη Βιλερμπάν και φουλάρει για τα playoffs, διεκδικώντας με αξιώσεις το πλεονέκτημα της έδρας. 
Intime
2'

Με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς ολοκλήρωσαν οι «ερυθρόλευκοι» την τελευταία «διαβολοβδομάδα» του 2021 κι ανέβηκαν στο 11-5.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει βάλει απλά πλώρη για την επιστροφή του στα playoffs της διοργάνωσης, μετά από τρία χρόνια, αλλά με την εικόνα που δείχνει ικανός να πάρει και το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Πειραιά ολοκλήρωσε με το απόλυτο (9-0) τον πρώτο γύρο, όσον αφορά στα εντός έδρας ματς και βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση, πίσω από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Κι όλα αυτά μια εβδομάδα πριν από το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Πέμπτη (23/12)

Την ίδια ώρα, η Βιλερμπάν επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα ματς ότι βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ουσιαστικά άντεξε για… τέσσερα λεπτά και στη συνέχεια παραδόθηκε στις «άγριες» διαθέσεις των «ερυθρόλευκων». Αυτή ήταν η έβδομη ήττα στα οκτώ τελευταία ματς.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρίζικ, Λάτισεβς, Περούγκα
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 39-21, 65-38, 89-54
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 3, Ντόρσεϊ 19 (3), Λούντζης, Λαρεντζάκης 8 (2), Φαλ 8, Σλούκας 6 (1), Μάρτιν 2, Βεζένκοβ 15 (1), Πρίντεζης 9 (1), Παπανικολάου 13 (2), Ζαν-Σαρλ, ΜακΚίσικ 6.
ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ (Πάρκερ): Οκόμπο 8 (1), Τζόουνς, Ντιότ 3 (1), Νάιτ 11 (1), Γκιστ 2, Φαλ 11, Οσετκόβσκι 13 (1), Χάουαρντ 2, Στράζελ, Αντετοκούνμπο 4 (2/4 δίποντα, 2 ριμπάουντ, 2 τάπες).

*Στο ΣΕΦ βρέθηκε κι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία παρακολούθησε το ματς από τις court seats.

TA HIGHLIGHTS

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα - Ένας τραυματίας

Κερατσίνι: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 8χρονης Όλγας

Καιρός: «Κλείδωσαν» τα χιόνια το Σαββατοκύριακο - Τι καιρό θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά