Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν έφτανε το double-double για τους Μπακς – Ήττα από τους Νετς

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» ήταν ξανά εντυπωσιακός αλλά αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή και έτσι οι Μπρούκλιν Νετς επικράτησαν 126-123 των Μπακς στο Μιλγουόκι.
Καλή εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά ήττα για τους Μπακς.
AP Photo/Aaron Gash
1'

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν η αρχή και το τέλος των Μιλγουόκι Μπακς. Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA έκανε τα πάντα για την ομάδα του, είχε 29 πόντους με 14 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1 κλέψιμο, αλλά δεν ήταν αρκετός για να αποτρέψει την ήττα (123-126) από τους Μπρούκλιν Νετς μέσα στο «Fiserv Forum».

Ο Κάιρι Ίρβινγκ οδήγησε τους νικητές με 38 πόντους, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Ντράμοντ με 17 πόντους και τον Μπράουν με 15 πόντους. Από την άλλη, για τα «ελάφια», πέρα από τον «Greek Freak», καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπόμπι Πόρτις με 30 πόντους και ο Μίντλετον με 25 πόντους.

Η αναμέτρηση, πάντως, είχε δραματικό φινάλε καθώς στα τελευταία δευτερόλεπτα παίχτηκε η «ρουλέτα» των ελεύθερων βολών. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ψύχραιμος ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και διαμόρφωσε το 123-124 με 2/2 βολές, ωστόσο, ο Όλντριτζ με ένα δικό του σετ εύστοχων βολών διαμόρφωσε το 126-123 για τους Νετς.

Η τελευταία επίθεση, με μόλις 2’’ στο ρολόι, πήγε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος αστόχησε στο τρίποντο που θα μπορούσε δυνητικά να οδηγήσει την αναμέτρηση στην παράταση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.