Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 80-67: Έβγαλε αντίδραση μετά το ΣΕΦ, με εντυπωσιακή εμφάνιση

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κι επικράτησε 80-67 της Μπάγερν Μονάχου, για την 31η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Intime
1'

Μετά τη «βαριά» ήττα στο ΣΕΦ, το «τριφύλλι» έβγαλε εγωισμό και παρά τις απουσίες του πήρε μια άνετη νίκη κόντρα σε μια ομάδα που διεκδικεί μια θέση στα playoffs.

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε τους Παπαπέτρου, Γιόβιτς και Μποχωρίδη, ενώ οι Νέντοβιτς και Παπαγιάννης ήταν άστοχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι «πράσινοι», όμως, πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα, βγάζοντας μαχητικότητα που έλειπε στα προηγούμενα ματς. Οι παίκτες του Τρινκιέρι προσπάθησαν να αντιδράσουν με κάποια μικρά ξεσπάσματα, αλλά το «τριφύλλι» είχε «καθαρό» μυαλό κι έφτασε δίκαια στη νίκη.

Ήταν μια εμφάνιση που χρειαζόταν ο Παναθηναϊκός σε μια σεζόν που δεν διεκδικεί κάτι παραπάνω από το να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μιλάμε, όμως, για τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό και τέτοιες βραδιές είναι επιτακτική ανάγκη, όπως φυσικά και το όσο δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ιερεθουέλο, Κόλιενσιτς, Κοβάλσκι
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-16, 42-35, 55-52, 80-67
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Πρίφτης): Μέικον 18 (4), Παπαγιάννης 8 (14ριμπ.), Κασελάκης 2, Ουάιτ 16 (2), Νέντοβιτς 14 (2), Χουγκάζ, Έβανς 2, Μαντζούκας 5 (1), Σαντ-Ρος 15 (1)
ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκιέρι): Τόμας 12 (2), Χάντερ 2, Γιάραμαζ 8, Λούτσιτς 4, Τζορτζ, Ομπστ, Τσίπσερ, Ρούμπιτ 13 (1), Σίσκο 5 (1), Χίλιαρντ 15 (3), Ραντόσεβιτς 8 (2).

TA HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Παναθηναϊκός - Μπάγερν Μονάχου 80-67: Έβγαλε αντίδραση μετά το ΣΕΦ, με εντυπωσιακή εμφάνιση