Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» είναι ο παίκτης με τον οποίο «θα ξεκινούσες την ομάδα σου»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» είναι ο παίκτες από τον οποίο θέλουν οι περισσότεροι GM να ξεκινήσουν την ομάδα τους.

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Photo/Morry Gash
1'

Στην καθιερωμένη ετήσια ψηφοφορία, οι General Managers των 30 ομάδων του ΝΒΑ κλήθηκαν, μεταξύ άλλων, να απαντήσουν στην ερώτηση «με ποιον παίκτη θα ξεκινούσες την ομάδα σου».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έλαβε το 55% των ψήφων, με τον Λούκα Ντόντσιτς να λαμβάνει το 45%. Επίσης, αναδείχθηκε κορυφαίος αμυντικός (48%), κορυφαίος μη-Αμερικανός παίκτης (57%) και πιο «πολύπλευρος» αμυντικός (41%).

Ο Ντόντσιτς αναδείχθηκε πρώτος στην κούρσα για τον πολυτιμότερο παίκτης της κανονικής περιόδου. Ο Σλοβένος «σταρ» των Μάβερικς έλαβε το 48% των ψήφων, με τον Αντετοκούνμπο να ακολουθεί με 34%, ενώ ψήφους έλαβαν κι οι Τζοέλ Εμπίντ (14%) και Στεφ Κάρι (3%). Ο ηγέτης των πρωταθλητών Ουόριορς είναι με 52% ο παίκτης που αναγκάζει τους προπονητές να κάνουν τις περισσότερες προσαρμογές όταν τον αντιμετωπίζουν.

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με 43% είναι οι Μιλγουόκι Μπακς, ενώ οι κάτοχοι του τίτλου, Ουόριορς έχουν 25%. Ακολουθούν οι Κλίπερς (21%) κι οι Σέλτικς (11%).

Οι κορυφαίοι ανά θέση

  • Πλέι μέικερ: Στεφ Κάρι (72%)
  • Σούτινγκ γκαρντ: Ντέβιν Μπούκερ (45%)
  • Σμολ φόργουορντ: Κέβιν Ντουράντ (45%)
  • Πάουερ φόργουορντ: Γιάννης Αντετοκούνμπο (86%)
  • Σέντερ: Νίκολα Γιόκιτς (79%)

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή