Eurocup: Παίκτης της Μπούντουτσνοστ κατέρρευσε σε τράπεζα

Eurocup: Τρομακτικές στιγμές στην Ποντγκόριτσα, με τον παίκτη της Μούντουτσνοστ, Άλφα Καμπά, να καταρρέει, ενώ βρισκόταν στην τράπεζα.
1'

Μια μέρα μετά την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στον Προμηθέα για το Eurocup, ο Γάλλος σέντερ βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Το ευχάριστο για τον Άλφα Καμπά είναι ότι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο διευθυντής του «KCG Emergency Center», Νεμπόισα Μπρνοβιτς. «Είναι σε σταθερή κατάσταση κι η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά θα υποβληθεί σε πλήρη νευρολογικό και καρδιολογικό έλεγχο», ανάφερε στο «Preš.co.me».

Ο Γάλλος παραμένει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί από μια σειρά εξετάσεων, για να διαπιστωθεί ο λόγος που έφερε την κατάρρευση του.

Το βράδυ της Τρίτης (25/10), ο παίκτης της Μπούντουτσνοστ είχε μετρήσει 14 πόντους (6/7διπ.), 13 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα σε 26’32’’, στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα. Η ομάδα του Μαυροβουνίου επικράτησε στην παράταση με 95-89 κι ο ίδιος ήταν με βάση το σύστημα αξιολόγησης ο κορυφαίος της ομάδας του.

Σχετικές ειδήσεις