NBA: Ο Γιόκιτς έσπρωξε τον ιδιοκτήτη των Σανς - «Έπρεπε να τον πετάξουν έξω» (vids)

NBA: Ένταση επικράτησε λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στην αναμέτρηση των Σανς με τους Νάγκετς.
AP Photo/Matt York
2'

Οι «Ήλιοι» πήραν τη νίκη 129-124 επί των πρωτοπόρων της Δύσης, ωστόσο, λίγο πριν κάνουν το 2-2 στην σειρά, το Game 4 πήγε να «τιναχθεί» στον… αέρα, καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς έσπρωξε τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Φοίνιξ, Ματ Ίσμπια, μια και ο τελευταίος δεν του έδωσε άμεσα τη μπάλα.

Συγκεκριμένα, 2:36 πριν το τέλος του δεύτερου δωδεκαλέπτου, ο Τζος Οκόγκι προσπάθησε να κρατήσει την κατοχή, αλλά βρέθηκε δίπλα στις court seats. Ο Νίκολα Γιόκιτς θέλησε να πάρει άμεσα τη μπάλα και να συνεχιστεί το ματς, όμως, αυτή ήταν στην «αγκαλιά» του Ματ Ίσμπια.

Ο τελευταίος δεν έδειξε διάθεση να… βοηθήσει τον Σέρβο σέντερ, που προσπάθησε να την πάρει, αυτή πήγε σε άλλο φίλαθλο και στον… χαμό, ο MVP των Νάγκετς έσπρωξε με τον αγκώνα του τον ιδιοκτήτη των Σανς.

Όμως, το επεισόδιο δεν πήρε μεγάλη έκταση, μια και επενέβησαν οι πιο ψύχραιμοι, τόσο από την κερκίδα, όσο και από το παρκέ, όμως, ο Σέρβος τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή για την ενέργειά του. Ο Ματ Ίσμπια συνέχισε να βλέπει τον αγώνα από την ίδια θέση, υποστηρίζοντας πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η νίκη της ομάδας του.

Πάντως, από την πλευρά του, ο Νίκολα Γιόκιτς εμφανίστηκε ενοχλημένος από την τεχνική ποινή που πήρε. «Μου είπαν πως τιμωρήθηκα επειδή χτύπησα με τον αγκώνα έναν φίλαθλο, αλλά εκείνος έβαλε πρώτος τα χέρια του πάνω μου», ήταν τα λόγια του μετά τον αγώνα.

Και απάντησε σε ερώτηση για το αν πληροφορήθηκε πως ο άνθρωπος που έσπρωξε είναι ο ιδιοκτήτης των Σανς: «Κι αυτός φίλαθλος δεν είναι; Όταν κάθεται εκεί, φίλαθλος δεν θεωρείται; Όποιος κι αν είναι, δεν μπορεί να επηρεάζει το παιχνίδι κρατώντας την μπάλα. Εκείνος έβαλε τα χέρια του πάνω μου. Δεν πρέπει να με προστατεύσουν οι διαιτητές; Δεν λέω για μένα προσωπικά, αλλά οποιονδήποτε παίκτη. Υποτίθεται πρέπει να προστατεύσεις τους παίκτες. Όποιος φίλαθλος επηρεάζει το παιχνίδι, πρέπει να τον πετάνε έξω!».

Σχετικές ειδήσεις