Πλημμυροπαθής ο Ευθύμης Ρεντζιάς – Έμεινε 48 ώρες εγκλωβισμένος

Κάτω απ’ το νερό «χάθηκαν» και καταστράφηκαν οι αναμνήσεις της καριέρας του Τρικαλινού παλαίμαχου μπασκετμπολίστα.

Πλημμυροπαθής ο Ευθύμης Ρεντζιάς – Έμεινε 48 ώρες εγκλωβισμένος
1'

Η κακοκαιρία Daniel και οι φονικές πλημμύρες στη Θεσσαλία, κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους. Ο Ευθύμης Ρεντζιάς βρέθηκε στο επίκεντρο του φαινομένου, καθώς ήταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το χωριό Μεγάλα Καλύβια του νομού Τρικάλων. Μέρος το οποίο πλημμύρισε με τους κατοίκους να μετρούν τις… πληγές τους απ’ τη βιβλική καταστροφή.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας έμεινε εγκλωβισμένος μαζί με τους γονείς του για 48 ώρες. Όμως αυτό ήταν το λιγότερο για τον πρώην διεθνή σέντερ. Κάτω απ’ το νερό καταστράφηκαν όλα τα αναμνηστικά που κρατούσε απ’ την μεγάλη καριέρα του. Φανέλες, μετάλλια, σκληροί δίσκοι, αποκόμματα εφημερίδων που μάζευε χρόνια.

Μιλώντας στο site “trikalavoice.gr”, ο Ρεντζιάς αναφέρθηκε στην καταστροφή, τονίζοντας πάντως πως δεν μπορούν να συγκριθούν οι δικές του απώλειες με τις ανθρώπινες ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων του.

«Ήταν στιγμές που δεν θέλει κανείς να ζήσει. Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στους συγχωριανούς μου που είχαν το βιός τους να χάνεται, αλλά και σε όλους τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρεντζιάς και συνέχισε: «Έχασα τις αναμνήσεις όλης μου της ζωής. Αυτό είναι τίποτα μπροστά στις ζωές που χάθηκαν. Κατανοώ απόλυτα την οργή και τον θυμό των συνανθρώπων μου, νομίζω ότι χρειάζεται ψυχραιμία και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανοικοδόμησης για τη Θεσσαλία και τον τόπο μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή