Γιάννης Αντετοκούνμπο: Βάζει τέλος στα σενάρια για το μέλλον του - «Θα είμαστε καλά»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκεντρώνεται στην έναρξη της νέας σεζόν με τους Μιλγουόκι Μπακς και έστειλε μήνυμα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
1'

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλη κουβέντα στο NBA όσον αφορά στο μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek Freak» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τα «Ελάφια», σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενίσχυση με φόντο κι άλλα δαχτυλίδια πρωταθλητών.

«Αν οι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με μένα είναι υπέροχο, αν όχι πρέπει να νικήσω», είχε δηλώσει προ ημερών στο podcast «48 minutes» στην Αμερική. Οι ατάκες του αυτές ήταν ικανές να… σηκώσουν αρκετή σκόνη, μια και οι Ζακ Λόου και Ραμόνα Σέλμπουρν τόνισαν πως 10 ομάδες του «μαγικού κόσμου» ερίζουν για την απόκτησή του.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ωστόσο, θέλει να βάλει τέλος στα σενάρια και να συγκεντρωθεί στη σεζόν που έρχεται με τους Μπακς, καθώς δεν πρόκειται να πάει πουθενά μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Το έκανε με ξακάθαρο μήνυμά του προς τους φίλους της ομάδας, αλλά και όλο τον κόσμο που ενδιαφέρεται για το μέλλον του. «Ακόμα μπορώ να καρφώσω, θα είμαστε καλά» έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, με μια εντυπωσιακή φωτογραφία από προπόνηση με τα «ελάφια».