Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: Απαιτητική «μάχη» στο ΟΑΚΑ - Το πρόγραμμα

Euroleague: Απαιτητικό ματς έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός AKTOR μια και το βράδυ της Πέμπτης (06/12) αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη φετινή διοργάνωση.

Euroleague, Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης: Απαιτητική «μάχη» στο ΟΑΚΑ - Το πρόγραμμα
Eurokinissi
1'

Αυξημένες απαιτήσεις περικλείει η αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής για τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Euroleague. Οι «πράσινοι» λίγες μέρες μετά την εκτός έδρας ήττα από την Αναντολού Εφές, αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης, που προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, το βράδυ της Τρίτης (05/12).

Το «συγκρότημα» του Εργκίν Αταμάν καλείται να δείξει αντίδραση μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη και θα πρέπει να διορθώσει πολλά «κομμάτια» στο παιχνίδι του κόντρα στην ομάδα που φαίνεται πως διανύει την καλύτερη φόρμα στη διοργάνωση.

Άλλωστε, όπως τόνισε ο Τούρκος κόουτς, ο Παναθηναϊκός AKTOR θα πρέπει να δείξει σκληράδα στην άμυνα, κυρίως πάνω στους Καμπάτσο και Μούσα, ενώ ένας ακόμα τομέας που θα πρέπει να δείξει βελτίωση είναι η παραχώρηση επιθετικών ριμπάουντ στους αντιπάλους.

Πάντως, οι «πράσινοι» θα έχουν ένα ισχυρό «όπλο» στην… φαρέτρα τους, το οποίο δεν είναι άλλο από το «καυτό» ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αναμένεται να δημιουργήσουν μία ακόμα τρομερή ατμόσφαιρα, μια και τα εισιτήρια έχουν ήδη κάνει… φτερά.

Η «μάχη» του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στη «Βασίλισσα» θα ξεκινήσει στις 21:15 και η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει από το Novasports Prime.

Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΚΑΝΑΛΙ

Άλμπα Βερολίνου - Αναντολού Εφές

21:00 / Novasports 5HD

Παναθηναϊκός AKTOR - Ρεάλ Μαδρίτης

21:15 / Novasports Prime

Παρτιζάν - Αρμάνι Μιλάνο

21:30 / Novasports Start

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

ΑΓΩΝΑΣ

ΩΡΑ / ΚΑΝΑΛΙ

Ζαλγκίρις - Μονακό

20:00 / Novasports Start

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου

21:15 / Novasports Prime

Βίρτους Μπολόνια - Μακάμπι Τελ Αβίβ

21:30 / Novasports 5HD

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας

21:30 / Novasports 6HD

Μπαρτσελόνα - Φενέρμπαχτσε

21:30 / Novasports 4HD

Βιλερμπάν - Βαλένθια

22:00 / Novasports 2HD

Η βαθμολογία της Euroleague

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή