ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός προπόνησης ο Γκραντ, επέστρεψε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Παναθηναϊκός AKTOR: Εκτός προπόνησης ο Γκραντ, επέστρεψε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Τζέριαν Γκραντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και δύσκολα θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε μετά από ένα μήνα σε μεγάλο μέρος της προπόνησης.

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού AKTOR εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

O Τζέριαν Γκραντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατο από τις αρχές της εβδομάδας, αλλά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε κόντρα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα κι έμεινε εκτός προπόνησης το Σάββατο (9/12), ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και από την αναμέτρηση της Κυριακής (10/12, 20:15) με τον ΠΑΟΚ.

Θετικά νέα, ωστόσο, ήρθαν από την πλευρά του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ είχε σπάσει το μικρό δάχτυλο του αριστερού χεριού του στις αρχές Νοεμβρίου και σήμερα μπήκε σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος του Εργκίν Αταμάν.

Κάτι που σημαίνει πως η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο ίδιος θέλει να παίξει άμεσα, ακόμα και κόντρα στον ΠΑΟΚ αν είχε δικαίωμα συμμετοχής (είναι εκτός 7άδας). Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό και θα αποφασίσουν τις επόμενες μέρες πότε θα μπει σε αγώνες, με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό να γίνει στη «διαβολοβδομάδα» με Μονακό (20/12) και Μιλάνο (22/12)