Κύπελλο Ελλάδας Final 8, Ολυμπιακός – Περιστέρι 87-68: Εύκολα στα ημιτελικά, αγωνία για Γκος

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Περιστερίου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final-8 της Κρήτης | Αποχώρησε τραυματίας ο Νάτζελ Ουίλιαμς – Γκος.

Ολυμπιακός - Περιστέρι Basket League
Intime News
1'

Το πρώτο από τα τρία βήματα που χρειάζονται για να υπερασπιστούν τον τίτλου τους έκαναν οι «ερυθρόλευκοι», υπό το βλέμμα του τεχνικού του Παναθηναϊκού AKTOR, Εργκίν Αταμάν.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στο Περιστέρι και πέρασε στους «4», όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Προμηθέας – Πανιώνιος.

Οι Παπανικολάου και Λαρεντζάκης πρωτοστάτησαν για τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Μόουζες Ράιτ συνέχισε τις θετικές εμφανίσεις. Γενικότερα, τα πάντα θα ήταν άκρως ιδανικά για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του Ουίλιαμς – Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ πρόλαβε να παίξει δευτερόλεπτα, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Όπως είναι φυσικό στον Ολυμπιακό υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία θα υποβληθεί ο παίκτης.

Από την άλλη, το Περιστέρι υπέπεσε σε αρκετά εύκολα λάθη και δεν μπόρεσε να είναι όσο ανταγωνιστικό θα ήθελε ο Βασίλης Σπανούλης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Πιτσίλκας, Καρπάνος, Μαρινάκης
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-16, 40-32, 62-47, 87-68.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ 7 (2τρ., 10ασ.), Ουίλιαμς-Γκος, Ράιτ 14 (8ριμπ.), Λαρεντζάκης 15 (3), Μήτρου-Λονγκ 12 (2), Φαλ 4, Παπανικολάου 15 (2), Πίτερς 5, Πετρούσεφ 6.
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Σπανούλης): Μήτρου-Λονγκ 7 (1), Ράγκλαντ 14, Ντάνγκουμπιτς 4, Ξανθόπουλος 5 (1), Λοβ 10 (2), Πουλιανίτης, Κασελάκης 9 (3), Ρένφρο 4, Ουίλιαμς 10 (2), Τόμπσον 2, Χουγκάζ 3, Ζούγρης.

ΤΑ HIGHLIGHTS

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα