NBA: Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν έστειλε στα play offs τους Λέικερς - Οι Κινγκς απέκλεισαν τους Ουόριορς

NBA: Βασιλική… υπόθεση ήταν τα πρώτα ματς των play in στην Δύση, καθώς οι Λέικερς επικράτησαν 110-106 των Πέλικανς και έκλεισαν θέση στα play offs, ενώ οι Κινγκς επιβλήθηκαν 118-94 των Ουόριορς και έχουν μία ακόμα ευκαιρία, στον… τελικό με την ομάδα της Νέας Ορλεάνης.

NBA: Ο «Βασιλιάς» ΛεΜπρόν έστειλε στα play offs τους Λέικερς - Οι Κινγκς απέκλεισαν τους Ουόριορς
AP Photo/Gerald Herbert
2'

Την 7η θέση της τελικής κατάταξης της Δύσης κατέκτησαν οι Λος Άντζελες Λέικερς, έπειτα από τη νίκη τους 106-110 επί των Πέλικανς στη Νέα Ορλεάνη. Αυτό σημαίνει πως οι «λιμνάνθρωποι» θα αντιμετωπίσουν στον πρώτο γύρο των play offs τους περσινούς Πρωταθλητές του NBA, Ντένβερ Νάγκετς.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πραγματοποίησε «βασιλική» εμφάνιση καθώς οδήγησε τους φιλοξενούμενους στη νίκη, έχοντας 23 πόντους και ακόμα 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Άντονι Ντέιβις με 20 πόντους και 15 ριμπάουντ για το double double.

Στην αντίπερα… όχθη, εξαιρετικό ματς έκανε ο Ζάιον Ουίλιαμσον, που σταμάτησε στους 40 πόντους, έχοντας ακόμα και 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ, αλλά αναγκάστηκε να αποχωρήσει στα τελευταία λεπτά με πρόβλημα τραυματισμού.

Τα δωδεκάλεπτα: 34-26, 50-60, 76-83, 106-110

Οι Κινγκς απέκλεισαν τους Ουόριορς

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Κινγκς έμειναν… ζωντανοί στο κυνήγι των play offs, καθώς επικράτησαν 118-94 των Ουόριορς, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Σακραμέντο θα αντιμετωπίσει τους Πέλικανς στον… τελικό των play in και ο νικητής θα πάρει την 8η θέση στην τελική κατάταξη της Δύσης και θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο των play offs τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Για τους «Βασιλιάδες», ο Κίγκαν Μάρεϊ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 32 πόντους, έχοντας σημαντική βοήθεια από τον Ντομάντας Σαμπόνις που είχε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ αγωνίστηκε μόλις δύο λεπτά με απολογισμό ένα άστοχο σουτ τριών πόντων και 1 ριμπάουντ.

Για τους «Πολεμιστές», ο Στεφ Κάρι είχε 22 πόντους, με τον Μούντι να… ακολουθεί με 16 πόντους, όσους σημείωσε και ο Κουμίνγκα.

Τα δωδεκάλεπτα: 31-22, 54-50, 91-76, 118-94

Τα ζευγάρια των play offs της Δύσης:

  • Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Νιου Όρλινς Πέλικανς / Σακραμέντο Κινγκς
  • Ντένβερ Νάγκετς - Λος Άντζελες Λέικερς
  • Μινεσότα Τίμπεργουλβς - Φοίνιξ Σανς
  • Λος Άντζελες Κλίπερς - Ντάλας Μάβερικς

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα