ΜΠΑΣΚΕΤ

Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!

Δημήτρης Γιαννακόπουλος Παναθηναϊκός

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR επέστρεψε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων με 18.000 φίλους του “τριφυλλιού” να τον αποθεώνουν όπως ποτέ άλλοτε. 

Ο κόσμος το ζητούσε, ο κόσμος το περίμενε. Βλέπετε η παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα εκτός έδρας ματς με Μονακό, Αρμάνι Μιλάνο, Ολυμπιακό, Βίρτους Μπολόνια και Μπάγερν Μονάχου είχε ανοίξει την… όρεξη όλων και οι φίλοι του “τριφυλλιού” ανέμεναν καρτερικά την επανεμφάνιση του στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Με την επανεμφάνιση αυτή να γίνεται πραγματικότητα. Πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την εμφάνιση του στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και γνώρισε μια αδιανόητη αποθέωση από τους 18.000 και πλέον φίλους της ομάδας που βρίσκονται στις εξέδρες.

Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι και πάλι εδώ. Είναι και πάλι στο ΟΑΚΑ σε μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της σεζόν. Θέλοντας να στείλει το δικό του μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Θέλοντας να δείξει πως ο Παναθηναϊκός είναι εδώ, ενωμένος και πιο… αποφασισμένος από ποτέ για να πετύχει όλους του τους στόχους.

Σχετικές ειδήσεις