Διαιτητής Euroleague που ήταν στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, έκλεψε κολόνια στο Βελιγράδι!

Αποκάλυψη για τον Ματέι Μπολτάουζερ ο οποίος φαίνεται στην κάμερα ασφαλείας να κλέβει κολόνια στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου.

Διαιτητής Euroleague που ήταν στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, έκλεψε κολόνια στο Βελιγράδι!
1'

Τα ΜΜΕ της Σερβίας προχώρησαν σε μια σοκαριστική αποκάλυψη, αναφορικά με διαιτητή επιπέδου Euroleague. Ο λόγος για τον Ματέι Μπολτάουζερ. Ο Σλοβένος ρέφερι που ήταν στο ΟΑΚΑ και διαιτήτευσε το Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι στο Game 1 της σειράς την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «republika.rs», εντοπίστηκε μέσω κάμερας ασφαλείας να κλέβει ακριβή κολόνια στο αεροδρόμιο.

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και ο Μπολτάουζερ σε κατάστημα του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, φέρεται να έκλεψε κολόνια αξίας 221 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη μετά το παιχνίδι Παρτιζάν-Μονακό. Ο Σλοβένος διαιτητής συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας πρόστιμο 256 ευρώ. Ο ίδιος όταν του ζητήθηκε απ’ τους Σέρβους μια δήλωση, απέφυγε να μιλήσει: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω».

Ο συγκεκριμένος ρέφερι σφυρίζει εδώ και χρόνια στην Euroleague και πριν πριν λίγες μέρες ήταν στη χώρα μας διαιτητεύοντας το Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και την ήττα των «πράσινων» στο πρώτο ματς της σειράς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
08:30ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Εύβοια