ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η Μεγάλη Εβδομάδα των «αιωνίων» - Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός για Final Four

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός AKTOR Euroleague
Intime News

Euroleague: Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός στοχεύουν στο «2 στα 2» που θα τους στείλει στο Final 4 του Βερολίνου.

Η Εβδομάδα των Παθών μπορεί να επιφυλάσσει μεγάλες χαρές για τους δύο «αιωνίους».

Παναθηναϊκός AKTOR κι Ολυμπιακός συνεχίζουν την προσπάθεια τους στα playoffs με τα Game 3 και Game 4 στις σειρές με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα. Τόσο οι «πράσινοι», όσο κι οι «ερυθρόλευκοι» είναι στο 1-1 και σε περίπτωση που κάνουν το «2 στα 2», τότε θα «κλειδώσουν» την παρουσία τους στο Final Four του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου θα αντιμετωπίσει την «ομάδα του λαού». Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον Χουάντσο Ερναντγκόμεθ, ενώ από την άλλη ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ουέιντ Μπάλντγουιν. Ο Αμερικανός γκαρντ θα υποβληθεί σε μαγνητική την Τρίτη (30/4) για να διαπιστωθεί η πορεία της αποθεραπείας του. Όλα δείχνουν ότι θα απουσιάσει από το Game 3, ενώ είναι αμφίβολος και για το τέταρτο ματς της σειράς.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε το break στο πρώτο ματς, θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, έχοντας τον Κώστα Παπανικολάου στη σύνθεσή του. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» είχε χάσει τα δύο πρώτα ματς, λόγω ίωσης. «Ο Παπανικολάου έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Δείχνει να έχει λίγο έλλειμα δυνάμεων, προφανώς δεν θα χρειαστεί να παίξει 30 λεπτά. Σίγουρα θα είναι παρών και πιστεύω θα βοηθήσει», δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων Παναθηναϊκού AKTOR και Ολυμπιακού τη Μεγάλη εβδομάδα:

Game 3 - Τρίτη 30 Απριλίου

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR (20:00, Novasports 4)
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:30, Novasports Prime)

Game 4 - Πέμπτη 2 Μαΐου

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός AKTOR (21:45, Novasports Prime)
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (19:45, Novasports 4)

Σχετικές ειδήσεις