ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Εντυπωσιακή προσέλευση, πάνω από 11.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός AKTOR: Εντυπωσιακή προσέλευση, πάνω από 11.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός AKTOR: Γιορτή στο ΟΑΚΑ με περισσότερους από 11.000 ανθρώπους να βρίσκονται στις εξέδρες για το αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Προμηθέα - Τραγουδούσε τον ύμνο ο Σλούκας με την κορούλα του! 

Για μία ακόμα φορά, για ένα ακόμα βράδυ οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR απέδειξαν την αγάπη τους και την.. πίστη τους στην ομάδα του “τριφυλλιού”.

Στον αγώνα με τον Προμηθέα πάνω από 11.000 κόσμος βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θέλοντας να σταθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας αλλά και παράλληλα να αποθεώσει τον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες του για την πρόκριση τους επί της Μακάμπι στο Final-4 του Βερολίνου.

Ένα παιχνίδι για τη Stoiximan Basket League, με καμία βαθμολογική σημασία, το οποίοι οι “πράσινοι” φίλαθλοι το έκαναν να μοιάζει με παιχνίδι… Euroleague.

Την ίδια ώρα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε ετοιμάσει πάρα πολλές εκπλήξεις για όλους όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, με τις εξέδρες να έχουν γεμίσει από οικογένειες, μικρά παιδιά, μεγάλα… παιδιά, άντρες και γυναίκες και πάρα, πάρα πολλά χαμόγελα!

Σε αυτό το οικογενειακό και γιορτινό κλίμα, ήταν και ο Κώστας Σλούκας. Λόγω της θλάσης ήταν εκτός 12άδας και πήγε στο γήπεδο με την κορούλα του. Μάλιστα προσπαθούσε να της μάθει τον ύμνο του Παναθηναϊκού και να τον τραγουδήσουν μαζί!