ΜΠΑΣΚΕΤ

Αταμάν: «Σταρ του μέλλοντος ο Σαμοντούροβ - Είναι καλά ο Ναν, θα πάρει ρεβάνς ο Σλούκας»

Αταμάν: «Σταρ του μέλλοντος ο Σαμοντούροβ - Είναι καλά ο Ναν, θα πάρει ρεβάνς ο Σλούκας»

Ο Εργκίν Αταμάν έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξανδρου Σαμοντούροβ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Άρη, ήταν καθησυχαστικός για την κατάσταση του Κέντρικ Ναν και μίλησε για τα βραβεία της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Άρη στη Θεσσαλονίκη με 80-68 και ο Εργκίν Αταμάν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

«Είμαι χαρούμενος για την εμφάνιση των νέων μας παικτών. Ειδικά για τον Σαμοντούροβ, έπαιξε κοντά στα 30 λεπτά. Εκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλα όσα έκανε ήταν σωστά, έδειξε ότι θα είναι ένας σταρ του Παναθηναικού και του ελληνικού μπάσκετ στο μέλλον» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Παίξαμε σοβαρά, κάναμε μεγάλο ροτέισον, ξεκουράσαμε τους βασικούς μας παίκτες, παίξαμε καλό μπάσκετ κατά διαστήματα και τελειώσαμε μόλις με μία ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα που αποτελεί μια πολύ καλή πορεία».

Σε ερώτηση για μια ενόχληση που ένιωσε ο Κέντρικ Ναν ο Αταμάν ήταν καθησυχαστικός: «Είχε ένα μικρό τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος για τα playoffs κόντρα στον ΠΑΟΚ την Πέμπτη».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ψηφοφορία της Euroleague για τις καλύτερες πεντάδες: «Συγχαρητήρια στον Ναν και στον Λεσόρ, που επελέγησαν στην καλύτερη πεντάδα της EuroLeague. Είμαι έκπληκτος που ο Σέιν Λάρκιν, ο πρώην παίκτης μου, δεν ήταν ούτε καν στη δεύτερη πεντάδα. Πολύ περίεργο, αλλά συγχαρητήρια στον Σέιν, αν και δεν ήταν στην επιλογή. Είναι ένας παίκτης που αγαπώ. Για μένα ήταν ο MVP της σεζόν.

Και ο Σλούκας ήταν στη δεύτερη πεντάδα και επειδή τον ξέρω δεν είναι χαρούμενος που είναι εκεί. Είμαι σίγουρος πως θα πάρει τη ρεβάνς του στο Final Four».

Σχετικές ειδήσεις