Πανζουρλισμός: Περισσότερα από 3.500 διαρκείας μέσα σε 3 ώρες για τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Απίστευτη ανταπόκριση του κόσμου του Παναθηναϊκού AKTOR στην έναρξη διάθεσης διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 – Δεκάδες χιλιάδες στην αναμονή, πάνω από 3.500 πωλήθηκαν σε ένα τρίωρο.

Πανζουρλισμός: Περισσότερα από 3.500 διαρκείας μέσα σε 3 ώρες για τον Παναθηναϊκό AKTOR!
1'

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2024-25 του Παναθηναϊκού AKTOR, τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5). Η ανταπόκριση από τον κόσμο, πραγματικά ξεπερνά κάθε πρόβλεψη ακόμη και των πιο αισιόδοξων στο «τριφύλλι». Οι φίλοι των «πράσινων» μαζικά έσπευσαν στη διαδικτυακή «ουρά» και μέσα σε μόλις μερικές ώρες, δεκάδες χιλιάδες ήταν στην αναμονή!

Χρειάστηκε να παρέλθει διάστημα μόλις τριών ωρών, για να «πετάξουν» πάνω από 3.500 διαρκείας για την επόμενη σεζόν. Δηλαδή από τον Μάιο του 2024, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει για το 2024-25 αυτό τον αριθμό φιλάθλων στο ΟΑΚΑ! Πραγματικά κάτι απίστευτο όχι μόνο για τα ελληνικά, αλλά τα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Η «δίψα» του κόσμου και η στήριξή του, είναι σε απίστευτο βαθμό, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, της διοίκησης της ΚΑΕ και φυσικά της ομάδας στο παρκέ. Οι πάντες θέλουν να ζήσουν το νέο ΟΑΚΑ, θέλουν να είναι εκεί στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού AKTOR.

Η πώληση συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς και οι ενθουσιασμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού AKTOR μοιάζουν… ασταμάτητοι μπροστά στην ευκαιρία να «κλείσουν» από τώρα θέση στο ΟΑΚΑ για την επόμενη σεζόν.

Περισσότερες πληροφορίες για τα διαρκείας θα βρείτε εδώ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή