Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας!

Νέα μεγάλη επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος.
Στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος η γυναικεία ομάδα Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας!
1'

Για ακόμα ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η αντιπροσωπευτική ομάδα καλαθοσφαίρισης γυναικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος πέτυχε μια σημαντική διάκριση.

Σε συνέχεια της κατάκτησης των 3 μεταλλίων (1 Χρυσό, 1 Ασημένιο, 1 Χάλκινο) στα ισάριθμα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το 2009, 2013, 2017, η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του 4ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αστυνομικών γυναικών, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί θα συναντήσει την πολύ ισχυρή ομάδα του Βελγίου, η οποία αν και πρωτοεμφανιζόμενη επιδεικνύει σπουδαία αποτελέσματα στο δεύτερο όμιλο.

Την προσεχή Πέμπτη (23/5) οι Ελληνίδες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν ακόμα μία χρυσή σελίδα στην ιστορία του αστυνομικού αθλητισμού, αφού με νίκη θα εξασφαλίσουν την είσοδο στον μεγάλο τελικό και παράλληλα ένα ακόμα μετάλλιο.

Το 4ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών γυναικών διεξάγεται από την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή