NBA: Με αρκετό… ιδρώτα και άγχος 1-0 οι Σέλτικς - Μία… ανάσα από το break έφτασαν οι Πέισερς

NBA: Μία… ανάσα από το break έφτασαν οι Πέισερς, ωστόσο, οι Σέλτικς βρήκαν τον… τρόπο να «ξυπνήσουν» στο κρίσιμο σημείο, να στείλουν το ματς στην παράταση και να κάνουν το 1-0 (133-128) στους τελικούς της Ανατολής.
NBA: Με αρκετό… ιδρώτα και άγχος 1-0 οι Σέλτικς - Μία… ανάσα από το break έφτασαν οι Πέισερς
EPA/CJ GUNTHER, ΑΜΠΕ
1'

Η ομάδα της Ιντιάνα εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Game 1 που έγινε στο «TD Garden». Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλές δυσκολίες στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε στην ισορροπία, 64-64, αλλά ένα ξέσπασμα στο τρίτο δωδεκάλεπτο, έδειχνε πως οι «Κέλτες» είχαν εύκολο έργο.

Βλέπετε η ομάδα της Βοστώνης έφτασε στο +13 (92-79) στα μέσα της τρίτης περιόδου, όμως, οι Πέισερς έτρεξαν ένα σερί 14-2 για να κλείσουν στο -1 (94-93) πριν την τελευταίο… κομμάτι του αγώνα.

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν άστοχο, έχοντας 9/23 σουτ, εν αντιθέσει με το ποσοστό ευστοχίας των Πέισερς να αγγίζει το 55% σ’ αυτό το σημείο. Ωστόσο, ο Τζέιλεν Μπράουν έστειλε το ματς στην παράταση διαμορφώνοντας το 117-117 και εκεί ανέλαβε δράση ο Τέιτουμ.

Ο ηγέτης των Κελτών τελείωσε τον αγώνα με 36 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράουν είχε 26 πόντους. Το σημαντικό για τους γηπεδούχους είναι πως υποχρέωσαν τους φιλοξενούμενους σε πολλές λάθος επιλογές στο έξτρα πεντάλεπτο.

Μερικές εξ αυτών πήρε ο Χαλιμπέρτον, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 25 πόντους, αλλά απώλεσε μερικές κρίσιμες κατοχές. Με double double για τους Πέισερς τελείωσαν το ματς οι Σιάκαμ και Τέρνερ, με τον πρώτο να έχει 24 πόντους και 12 ριμπάουντ και τον δεύτερο να τελειώνει με 23 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή