Παναθηναϊκός AKTOR: «Περάσαμε πολλά, αλλά είμαστε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης» (videos)

Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «τριφυλλιού», ο οποίος τον αποθέωσε.

Άφιξη Παναθηναϊκού AKTOR
Λευτέρης Παρτσάλης
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε στο ΟΑΚΑ με το τρόπαιο της Euroleague.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ένας από τους παίκτες που μίλησαν από το ανοικτό πούλμαν που μετέφερε την ομάδα. «Περάσαμε πολλά, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης», ήταν τα λόγια του Παπαπέτρου, ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο Κώστας Σλούκας, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη του από την πρώτη στιγμή και πανηγύρισε μαζί του, με «χόρτο μαγικό». Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», είπε: «Παιδιά θέλω να σας πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στην ομάδα από την αρχή και από την πρώτη στιγμή. Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, έχουμε ράψει, ήδη, το έβδομο, όμως ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα. Για αυτό θα παλέψουμε όλοι μαζί! Για αυτό!».

Το δικό του μήνυμα έστειλε κι ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος ανέφερε πως: «Έχουμε καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο που δεν θα το πετυχαίναμε χωρίς εσάς, σας ευχαριστούμε όλους, να είστε καλά».

Κώστας Σλούκας
Κώστας Σλούκας: "Είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, έχουμε ράψει, ήδη, το έβδομο, όμως ο βασικός στόχος της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα"Λευτέρης Παρτσάλης

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή