Το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Αταμάν - Τι αποκάλυψε ο προπονητής του Πρωταθλητή Ευρώπης

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε σε τουρκικά Μέσα για την επικοινωνία που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά την κατάκτηση της EuroLeague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.
Το τηλεφώνημα του Μητσοτάκη στον Αταμάν - Τι αποκάλυψε ο προπονητής του Πρωταθλητή Ευρώπης
1'

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR είχε ο πρωθυπουργός, μετά την κατάκτηση της Euroleague από τους «πράσινους».

Ο Εργκίν Αταμάν, με δηλώσεις του στη Sabah, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον συγχαρεί για τον σπουδαίο θρίαμβο του Τριφυλλιού και να τον ευχαριστήσει για τη συμβολή του στις ελληνοτουρκικές χέσεις.

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κάλεσε προσωπικά στο τηλέφωνο και με συνεχάρη για το πρωτάθλημα Ευρώπης του Παναθηναϊκού και με ευχαρίστησε. Είπε επίσης ότι εκτός από την αθλητική επιτυχία, αυτό που κάνω εδώ, από την αρχή της σεζόν, έχει συμβάλλει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις με σοβαρό τρόπο, κάτι για το οποίο με ευχαρίστησε ιδιαίτερα», είπε ο Τούρκος προπονητής.

Ο πρωθυπουργός, άλλωστε, αμέσως μετά την τεράστια επιτυχία του Παναθηναϊκού AKTOR και την κατάκτηση του έβδομου αστεριού, ανήρτησε στο Twitter το δικό του μήνυμα.

«Ακόμα μία τεράστια επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό! Μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στον τελικό, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας την Euroleague! Θερμά συγχαρητήρια!», έγραψε ο κ. Μητσοτάκης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή