Παναθηναϊκός AKTOR: Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το 7ο - «Υποδεχόμαστε στις 18:45 τους Πρωταθλητές Ευρώπης»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εξέδωσε ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες της μεγάλης γιορτής στο ΟΑΚΑ για την κατάκτηση της EuroLeague.
Παναθηναϊκός AKTOR: Γιορτή στο ΟΑΚΑ για το 7ο - «Υποδεχόμαστε στις 18:45 τους Πρωταθλητές Ευρώπης»
2'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR γιορτάζει την κατάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού και ζήτησε από τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ να έχει πάρει τη θέση του στο γήπεδο το αργότερο μέχρι τις 18:45 την Παρασκευή (31/5), για να δει ζωντανά τη γιορτή των Πρωταθλητών Ευρώπης, λίγο πριν από το ματς με τον Άρη (20:00).

https://www.instagram.com/p/C7mK5cRIGcf/

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR καλεί τους φιλάθλους της να προσέλθουν από νωρίς αύριο στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Άρη Midea (31/5, 20.00).

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και οι φίλαθλοι θα πρέπει να βρίσκονται στις θέσεις τους το αργότερο μέχρι τις 18:45, προκειμένου να υποδεχθούμε όλοι μαζί τους πρωταθλητές Ευρώπης, μαζί με το βαρύτιμο τρόπαιο της Euroleague και να λάβουμε μέρος στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Εργκίν Αταμάν και των αθλητών του.

Το λάβαρο του 7ου ευρωπαϊκού θα πάρει τη θέση του στην οροφή του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα θα στηθεί μια μεγάλη γιορτή με πολλές δράσεις, εκπλήξεις και πλούσια δώρα για τους φιλάθλους μας, αλλά και δεκάδες δράσεις που θα λάβουν χώρα εντός και εκτός του παρκέ.

Επίσης, στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευτούν οι αθλητές της PΑΟ BC Academy που φέτος αποφοιτούν από την Ακαδημία μας.

Σημειώνεται πως η Πύλη Α’ θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που θα λαμβάνουν χώρα στο περιβάλλοντα χώρο του ποδοσφαιρικού γηπέδου, στο πλαίσιο της συναυλίας που θα διεξαχθεί σήμερα. Κατόπιν τούτου η είσοδος των φιλάθλων στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ θα γίνεται από τις Πύλες Δ’ και Β’.

Τα διαθέσιμα parking για όσους προσέλθουν στο γήπεδο με ιδιωτικά οχήματα θα είναι τα P5 και P6.

Για αυτό και για την αποφυγή της δική σας ταλαιπωρίας, συνίσταται η χρήση των Μέσω Μαζικής Μεταφοράς για την πρόσβασή σας στο γήπεδο.

Δεδομένου πως ο αγώνας είναι sold out, ξεκαθαρίζεται πως πλέον δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή