Με Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Προολυμπιακό – Η αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη

Ευχάριστα νέα για την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, με τον Βασίλη Σπανούλη να αποκαλύπτει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα λάβει κανονικά μέρος στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ.
1'

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έχει μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση. Το Προολυμπιακό τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελλάδα (ΣΕΦ) και η «επίσημη αγαπημένη» καλείται να κάνει το καθήκον της παίρνοντας το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχοντας για σημαντικότερο αντίπαλο τη Σλοβενία του Ντόντσιτς.

Το ευχάριστο νέο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ήρθε απ’ τον Ομοσπονδιακό κόουτς. Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη Τύπου μετά το Περιστέρι-Ολυμπιακός, ρωτήθηκε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως αποκάλυψε, ο «Greek Freak» θα είναι κανονικά στις «μάχες» της Εθνικής ομάδας, ενισχύοντάς την σημαντικά στην προσπάθειά της.

Ο Αντετοκούνμπο είναι σε διαδικασία αποθεραπείας καθώς έχασε και τα τελευταία ματς των Μπακς λόγω τραυματισμού. Όπως φαίνεται λοιπόν, θα είναι απολύτως καλά στο μεγάλο ραντεβού της Εθνικής και θα αγωνιστεί ξανά με το εθνόσημο.

Το Προολυμπιακό τουρνουά θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ από 2 έως 7 Ιουλίου. Εκεί η Εθνική Ελλάδας είναι στο Group B με Αίγυπτο και Δομινικανή Δημοκρατία, ενώ στο Group A είναι Σλοβενία, Κροατία και Νέα Ζηλανδία.