Αυτή η ομαδάρα «προσκύνησε» τον Παναθηναϊκό AKTOR – Η Ρεάλ «σκούπισε» την Μπαρτσελόνα!

Μία εβδομάδα μετά την ήττα της απ’ τον Παναθηναϊκό AKTOR στον τελικό της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την τρίτη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα, την «σκούπισε» και πήγε στους τελικούς της ACB.

Αυτή η ομαδάρα «προσκύνησε» τον Παναθηναϊκό AKTOR – Η Ρεάλ «σκούπισε» την Μπαρτσελόνα!
1'

Στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός AKTOR… σμπαράλιασε τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα απ’ τα ιστορικότερα ευρωπαϊκά τρόπαια που έχει κατακτηθεί στο μπάσκετ. Η Euroleague έγινε «πράσινη», με την αξία του ηττημένου να δίνει δόξα στον θριαμβευτή. Η «βασίλισσα» της Ευρώπης απέδειξε μέσα σε λίγες μέρες, το πόσο σπουδαία ομάδα είναι.

Επιστρέφοντας απ’ την Γερμανία και παρά την πίκρα της, η Ρεάλ βρήκε απέναντί της την Μπαρτσελόνα στη σειρά των ημιτελικών της ACB. Οι «μερένχες» πήραν δύο εύκολες νίκες και την Κυριακή (2/6) μία εβδομάδα μετά το Βερολίνο, «σκούπισαν» τους Καταλανούς.

Επικράτησαν 95-92 στο πρώτο ντέρμπι της σειράς ουσιαστικά, με το ματς να γίνεται στην Βαρκελώνη. Έτσι προκρίθηκαν με 3-0 στον τελικό, ενώ ήδη έχουν κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας. Ο μόνος τίτλος που έχασαν, ήταν αυτός που πήρε ο Παναθηναϊκός AKTOR.

Ο Καμπάτσο ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους και 6 ασίστ. Ακολούθησε ο Μούσα με 14 πόντους και 7 ασίστ. Ταβάρες 13 πόντους, Πουαριέ 12, ακολούθησαν. Για τους ηττημένους ο Πάρκερ είχε 27 και ο Ουίλι Ερνανγκόμεθ 17.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή