Παναθηναϊκός AKTOR: Μπήκε στην κορυφαία 20άδα των «πράσινων» ο Μήτογλου

Παναθηναϊκός AKTOR: Ένα σημαντικό επίτευγμα πέτυχε ο Ντίνος Μήτογλου με την εμφάνισή στο Game 2 των ημιτελικών με τον Άρη.

Παναθηναϊκός AKTOR: Μπήκε στην κορυφαία 20άδα των «πράσινων» ο Μήτογλου
Eurokinissi
1'

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε του Άρη και στο «Αλεξάνδρειο», «σκούπισε» την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη και πέρασε στους τελικούς του πρωταθλήματος. Και ο Ντίνος Μήτογλου... έγραψε ιστορία.

Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Μήτογλου «σκαρφάλωσε» στην πρώτη 20άδα όσον αφορά τους παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR με τις περισσότερες συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Έφτασε τα 135 ματς στο επαγγελματικό πρωτάθλημα και άφησε πίσω του τον Ντάριλ Μίντλετον, ο οποίος είχε μετρήσει 134 παιχνίδια την πενταετία 2000-2005.

«Μέσα από τη σειρά των τελικών των playoffs με τον Ολυμπιακό, ο Μήτογλου θα «σκαρφαλώσει» δύο ακόμη θέσεις στη συγκεκριμένη λίστα. Μπροστά του είναι ο Στόγιαν Βράνκοβιτς με 137 και ο Γιάκα Λάκοβιτς με 138 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό AKTOR στη Stoiximan Basket League.

Ο Μήτογλου εξάλλου, ανέβηκε μία θέση και στη λίστα των κορυφαίων μπλοκέρ των «πράσινων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Με τα δύο μπλοκ που έκανε στο Παλέ, έφτασε τα 76 και ξεπέρασε τον Ίαν Βουγιούκα που είχε 74» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή